USR-istul Stelian Ion executa Antena 3 in direct: „Televiziunea dvs. promoveaza persoane cu probleme grave penale”

politica

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, vineri, in direct la Antena 3 ca acest post de televiziune „promoveaza persoane cu probleme grave penale”. Realizatorul Razvan Dumitrescu a reactionat cu jigniri. 

Intrebat de Razvan Dumitrescu cum comenteaza inregistrarile cu procurorii DNA de la Ploiesti si Oradea, situatii catalogate drept „fenomenul Ploiesti” si „fenomenul Oradea”, Stelian Ion a replicat ca acele cazuri nu trebuie generalizate la nivelul tuturor procurorilor.

„Dar cine a generalizat?”, a intrebat apoi Razvan Dumitrescu.

„Aceste situatii apar din pacate si la televiziunea dvs. Televiziunea dvs. promoveaza persoane cu probleme grave penale”, a replicat Stelian Ion.

Razvan Dumitrescu s-a enervat: „Dar doamna Kovesi nu are probleme penale?”. „Doamna Kovesi se bucura de prezumtia de nevinovatie, nu a fost condamnata”, a punctat Stelian Ion.

„Este o mare greseala de a face justitie televizata. De ce procurorii au ales tocmai acest moment, cand trebuia sa isi sutina candidatura pentru functia de Procuror European?”, a mai spus deputatul USR.

„Va supara aceasta coincidenta de evenimente”, a replicat iritat Dumitrescu.

„Ne supara aceasta sectie, avem un proiect de lege prin care sa punem in aplicare recomandarile Comisiei de la Venetia”, a spus apoi Stelian Ion.

Nervos ca nu reuseste sa isi impuna punctul de vedere, Razvan Dumitrescu a afirmat ca Stelian Ion are „concluzii penibile”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: