USR l-a pus la punct pe securistul Melescanu: „Este absurd ca un comunist cu state vechi sa conduca sedinta de comemorare a Revolutiei”

politica

Deputatul USR Iulian Bulai i-a spus, luni, la finalul sedintei solemne a Parlamentului, presedintelui Senatului, Teodor Melescanu, ca i se pare „putin absurd” ca acesta, „comunist cu state vechi” sa conduca sedinta respectiva. In replica, Melescanu i-a multumit pentru „gluma foarte reusita”.

La finalul sedintei solemne a Parlamentului, a fost citita si apoi votata o declaratie care marcheaza 30 de ani de la Revolutie. Prin declaratie, Parlamentul condamna actele de violenta ale regimului comunist si isi exprima recunostinta fata de toate actele de disidenta impotriva acestui regim.

Declaratia a fost adoptata, cu un vot impotriva si o abtinere.

Deputatul USR Iulian Bulai a spus ca vrea sa explice votul.

„Domnule presedinte de sedinta, o interventie personala pentru a explica acest vot. Nu este pozitia USR, dar mi se pare putin absurd ca dvs., comunist cu state vechi, sa conduceti aceasta sedinta in care noi celebram victimele, comemoram Revolutia si transformam intr-un paradox de neimaginat acest moment solemn”, a spus Bulai, citat de news.ro.

„Multumesc si eu pentru gluma foarte reusita pe care ati facut-o”, a replicat Teodor Melescanu.

Citeste si: Revolutia, comemorata cu un securist in fruntea statului. Ce spunea Melescanu, la Viena, in 1989 despre situatia din Romania

Mai mult despre: ,

Comentarii: