USR: „Romania are cel mai rusinos ministru al Apararii din Europa. Generalul Ciuca a mai pierdut o batalie”

politica

Liderul deputatilor USR Ionut Mosteanu a precizat ca, in discutia cu Vasile Dincu de luni, premierul Nicolae Ciuca „a mai pierdut o batalie”, iar „Romania ramane cu cel mai rusinos ministru al Apararii din Europa”.

„Generalul Ciuca a mai pierdut o batalie. Azi a discutat cu Vasile Dincu despre singurul domeniu la care, teoretic, domnul general se pricepe – apararea. Cu coada intre picioare, umilit din nou de PSD, in loc sa il remanieze rapid pe ministrul transformat in trompeta lui Putin, marele general ii cere «autoritar» lui Dincu «calibrarea comunicarii publice la nivelul Ministerului Apararii in context guvernamental»”, a scris Ionut Mosteanu, luni pe Facebook.

Liderul deputatilor USR a adaugat ca „Romania ramane cu cel mai rusinos ministru al Apararii din Europa”.

„Dar acestor oameni nu le mai pasa de imaginea noastra in plan extern. Daca PSD o cere, Ciuca executa. Generalul marioneta”, a conchis Mosteanu.

Ministrul Apararii, Vasile Dincu a fost, luni la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Nicolae Ciuca despre afirmatiile sale privind negocierile de pace in Ucraina. Seful Executivului anunta, la Mioveni, ca va avea o discutie cu ministrul despre afirmatiile sale controversate pe aceasta tema care, spunea seful Executivului, nu reprezinta pozitia oficiala a Guvernului.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru a confirmat intalnirea de luni de la Palatul Victoria. El a explicat ca temele abordate in cadrul intalnirii au vizat reuniunea ministrilor apararii din NATO de la Bruxelles si calibrarea comunicarii publice la nivelul Ministerului Apararii in context guvernamental.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: