USR si CTP, linsati de Gadea: „CTP crede ca sunteti vite. S-a incercat decapitarea Bisericii Ortodoxe”

politica

Mihai Gadea a pus in scena un nou linsaj mediatic in emisiunea sa, „Sinteza zilei”, dupa ce Madalin Hodor (cercetator CNSAS) a declarat ca este posibil ca dosarul de Securitate al Patriarhului Daniel sa „nu fi fost ars in 1989”.

„Atacul asta nu este intamplator, s-a incercat decapitarea bisericii ortodoxe”, a decretat Gadea.

El a prezentat apoi un scenariu conform caruia intreaga operatiune a fost pusa la cale de USR.

„Hodor, care a facut aceast porcarie incredibil de mare, a lucrat ani de zile la CNSAS. Trebuie a vedem cine a fost protectorul sau. El a fost protejat de sefa sa, doamna Germina Nagat. Germina Nagat a fost pusa in CNSAS de USR”, a declarat Gadea.

Urmatoarea dovada a „conspiratiei” pusa la cale de USR impotriva BOR a fost faptul ca alesii locali USR din Brasov au refuzat sa denuna juramantul cu mana pe Biblie. Gadea a prezentat imagini cu numele si figura fiecaruia.

„La Brasov, consilierii USR au cerut ca Biblia sa fie data la o parte si au jurat doar pe Consitutie”, a infierat Gadea.

Apoi a venit randul lui Cristian Tudor Popescu sa fie luat in vizor.

„Domnul Cristian Tudor Popescu crede despre credinciosi ca sunteti vite. CTP, din motive pe care nu le imteleg prea bine, ii numeste pe crediciosi vite. CTP s-a declarat ateu”, a atacat Gadea.

Citeste si: Atac de o violenta fara precedent al BOR la adresa lui CTP. Este catalogat „diavol”, „om mic si veninos”, „cap plesuv si deloc limpede”

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: