USR si-a facut propria televiziune: „Intr-o lume plina de minciuni si vorbe goale pe banii nostri, va oferim informatii si luciditate” – Video

politica

Doi tineri deputati ai USR, Cristina Pruna si  Claudiu Nasui, au infiintat o televiziune online, in care prezinta, patru zile pe saptamana, puncte de vedere legate de subiectele de actualitate.

Canalul online se numeste „Tineri in politica”, emisiunile sale putand fi urmarite pe YouTube (aici) si pe Facebook. Emisiunile sunt realizate in mod profesionist, intre cei doi deputati ai USR si prezentatorii televiziunilor obisnuite nu este nicio diferenta.

Emisiunile postului „Tineri in politca” au loc in fiecare saptamana, de joi pana duminica. „‘Tineri in politica’ este o retrospectiva a celor mai importante proiecte din Romania, prezentand in mod transparent subiectele de actualitate”,

„Vrem sa va aratam situatia reala din politica romaneasca si solutiile pe care le propunem noi. Intr-o lume plina de minciuni si vorbe goale pe banii nostri, va oferim pastila saptamanala de informatii si luciditate”, mai arata cei doi realizatori TV.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: