USR si partidul lui Ciolos se unesc, prezenta comuna la marele protest din Piata Victoriei: „Sa aratam celor care tin captiva aceasta societate ca noi suntem cei care vor decide”

politica

Dacian Ciolos anunta ca membrii Miscarii Romania Impreuna si cei ai USR vor participa impreuna la mitingul de protest care are loc sambata, 1 Decembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti.

Ciolos anunta ca de la ora 18.00 ca fi impreuna cu „prietenii nostri de la USR” in fata Muzeului Antipa.

„De la 18:00, speram sa ne intalnim din nou, la protestul din fata Palatului Victoria, exact langa girafa de la Muzeul Antipa. Vom fi impreuna cu prietenii nostri de la USR si speram sa ne strangem in numar cat mai mare.

E nevoie de fiecare dintre noi pentru a demonstra ca Romania are in continuare o sansa la un viitor decent, pe care si-l doresc toti cetatenii ei onesti. Sa celebram cu demnitate Ziua Nationala a Romaniei si sa aratam celor care tin captiva aceasta societate ca noi suntem cei care vor decide cum vom trai de acum incolo. Implicarea civica de care a dat dovada societatea romaneasca este un exemplu pentru intreaga Europa. Va asteptam pe toti alaturi de noi”, se arata intr-un mail transmis de Ciolos simpatizantilor partidului sau.

Mai multe organizatii civice au anuntat un nou protest de amploare in Piata Victoriei, de 1 Decembrie.

„De 1 Decembrie, noi credem ca exista un singur mod in care putem sarbatori si onora Romania si Centenarul ei: ajutand-o sa ramana acolo unde isi dorea sa fie si acum 100 de ani: in Europa. Valorile celor care au facut Unirea de la 1918 sunt aceleasi pe care le pretuim si azi: domnia legii, democratia, solidaritatea si libertatea. Pentru ca Romania de azi sa ramana acolo unde ii este locul, adica in Uniunea Europeana, este, insa, nevoie sa scape de grupul infractional care a ajuns la conducerea ei si vrea sa o scoata in decorul Europei.

De 1 Decembrie, venim in Piata Victoriei sa strigam doua lucruri: La multi ani, Romania! si Demisia! Aceasta tara merita mai mult decat un Guvern incompetent si toxic, a carui unica misiune este sa il scape pe Liviu Dragnea de puscarie”, anunta comunitatea civica #Coruptia Ucide pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: