politica

USRPLUS acuza: „Ciolacu a pus PSD-ul la remorca lui Florin Citu. De vineri a primit ordinul”

Liderul deputatilor USRPLUS, Ionut Mosteanu, l-a acuzat luni pe Marcel Ciolacu ca a pus PSD-ul la „remorca” lui Florin Citu. 

„Vedem ca joi, domnul Marcel Ciolacu a declarat ca cei 157 de parlamentari ai PSD vor sustine o motiune de cenzura depusa de USR. Dupa aia ceva s-a intamplat, pare ca de vineri incolo, Marcel Ciolacu a primit un ordin si a pus PSD la remorca domnului Florin Citu si de trei zile ii tine spatele neasiguramd cvorum”, a declarat Ionut Mosteanu.

Mosteanu a lansat un apel la adresa membrii Bpr sa nu mai „boicoteze” sedinta, sa nu mai „obstructioneze dreptul constitutional al parlamentarilor” de a depune motiunea.

„Daca vrea sa dovedeasca domnul Marcel Ciolacu faptul ca nu are o comanda dubla, asa cum se spune, trebuie sa dea drumul oamenilor dansului sa vina la Birourile permanente, tuturor – sunt opt membri PSD in Biroul permanent – trebuie sa vina astazi. Daca il vor plecat pe Citu, asa cum spune de opt luni. Daca nu, si se confirma ca a pus PSD la remorca domnului Florin Citu, atunci vor juca la offside, cum au jucat in celelalte doua zile, in ultimele doua sedinte de Birouri permanente reunite”, a spus el.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca PSD-istii vor refuza sa voteze in Birourile permanente ale Parlamentului data la care trebuie sa fie votata motiunea de cenzura. El a atacat apoi violent USRPLUS, acuzand formatiunea de „santaj”, acuzatie lansata initial de tabara Citu.

”Anunt public ca PSD nu se va implica decizional in lupta dintre PNL si USR-PLUS, in Birourile Permanente Reunite. De cand lumea, opozitia nu este obligata sa asigure majoritati. Noi nu stim unde este USR-PLUS, la putere sau in opozitie”, a spus Ciolacu, invartindu-si agitat capul in studioul Antena 3.

El a negat insa violent ca a facut blat cu tabara Citu.

”Pai de ce sa fiu eu blat cu Iohannis, ce-mi poate da mie Iohannis? N-am dosare penale, n-am furat! De sa fac blat cu Iohannis? A iesit nu stiu ce lider USR suparat ca noi nu-i votam motiunea de cenzura sa spuna ca Ciolacu trebuie sa demonstreze ca nu este blat cu Iohannis si sa voteze. Mai, secaturilor, pai voi faceti un santaj ordinar. S-au prins oamenii, v-au luat jucaria ca ati pus labele pe justitie si acum sunteti suparati.

Ce blat sa am eu cu Iohannis? N-am vorbit cu Iohannis, nu am discutat cu el. Eu am Orange. O sa cer la companiile de telefonie mobila sa puna desfasuratorul la dispozitie, nu stiu”, a mai spus Ciolacu.

Citeste si: EXCLUSIV Ciolacu, dosar penal la DNA privind modul in care a obtinut titlul de „Luptator cu rol determinant in Revolutia Romana”

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

10 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

12 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

12 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

12 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

12 ore ago