„V-a amenintat Dragnea cu moartea?”. „M-a amenintat”. Cum il balacareste acum Firea pe fostul ei stapan

politica

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, sustine intr-un interviu acordat postului Kanal D ca a fost amenintata cu moartea de fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea.

„V-a amenintat Dragnea cu moartea?”, a fost intrebata Firea. Firea a confirmat: „M-a amenintat”.

Firea l-a sustinut puternic pe Liviu Dragnea pana in toamna anului 2018. Firea l-a ajutat pe Dragnea sa organizeze celebrul „miting al camasilor albe” din Piata Victoriei, unde au fost adusi cu autocarele peste 100.000 de pesedisti din toata tara. Firea a atacat atunci justitia, alaturi de Dragnea, care i-a catalogat drept „sobolani” pe magistrati.

Ulterior, dupa ce a intrat in conflict cu Dragnea, Firea a sustinut ca acesta a dat ordin sa fie urmarita indeaproape.

„Vreau sa va spun ca inclusiv ieri am fost cu sotul si copiii cei mici la un loc de joaca si cand am plecat de acasa aveam o masina pe urma noastra. Pe urma sotul a incercat sa schimbe directia, ne-a preluat o alta masina si tot asa… Si eu – si spre birou, si alte locatii – si sotul, si copiii suntem pur si simplu supravegheati, dar credeti-ma ca nu stiu daca trebuie neaparat sa imi pese, pentru simplul motiv ca nu am de ce sa ma ascund si nu am nicio intalnire de care sa ma rusinez si nici nu vorbesc sau fac ceva ilegal, imoral”, spunea Firea in septembrie 2018.

Mai mult despre: ,

Comentarii: