„V-am ciuruit, maimutoilor rosii”. Reactia lui Rares Bogdan in urma noului fake news lansat de PSD

politica

Propaganda PSD a lansat sambata un nou fake news, sustinand ca se inregistreaza „un masiv curent” de boicotare a turului al alegerilor de catre votantii USR PLUS. Rares Bogdan, al carui nume este invocat in acest fake news, are o reactie dura.

„Vad ca le stau in gat in continuare pesedistilor, trei dintre mesajele ticaloase din campania de FakeNews a celor din PSD sunt cu tinta directa pe persoana mea. Ce v-am facut eu voua cu date, informatii si analize serioase, timp de 3 ani la ‘Jocuri de Putere cu Rares Bogdan’ de la RealitateaTv si apoi din 14 martie in PNL nu aveti insa cum sa egalati ca amploare. V-am ciuruit, Maimutoilor rosii. V-am pus la pamant. Pe 24 urmeaza LOVITURA FINALA!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook, comentand astfel o stire publicata de aktual24.ro.

Site-ul lui Iosif Buble, stiripesurse.ro, sustine ca „sunt pline retelele sociale” de mesaje prin care membrii USR PLUS indeamna la boicotarea turului doi al prezidentialelor. Sunt prezentate citate care apartin, in realitate, unei singure persoane. Iosif Buble este sotul deputatei PSD Diana Tusa.

„Pe retelele sociale tot mai multi membri si simpatizanti USR, PLUS si Dan Barna nu ezita sa anunte ca in 24 noiembrie, data Turului II, nu se vor prezenta la urne”, sustine stiripesurse.ro.

Sunt pline retelele sociale de mesaje de genul:

‘Sa intelegeti de ce a vrut Iohannis un tur doi cu Dancila! Romanii sunt obisnuiti sa voteze raul cel mai mic!/ Daca era Dan Barna in turul 2 ce mai spuneau in campanie?? Iesi la vot sa nu iasa Barna?? Nu avea sens! Si asa s-a ocupat doar de magarii sa faca tot posibilul ca Dancila sa intre in turul 2!/ Un presedinte slab care va face de ras Romania!/ Pacat ca doar 1,3 milioane de romani au inteles magaria lui Iohannis! Restul spirit de turma dupa televiziuni si presa aservita si platita din munca voastra inteligentilor!

(…) Si numarul lor creste”, sustine stiripesurse.ro.

Site-ul cuplului Buble-Tusa nu prezinta insa nicio sursa a acestor afirmatii. O simpla cautare pe Facebook arata insa ca toate aceste citate apartin de fapt unei singure persoane, un anume Razvan Andrei din Timisoara. Acesta si-a pus un banner de simpatizant USR PLUS, insa propaga toate teoriile PSD legate de Iohannis.

Postarile sale abia au cateva like-uri, prin urmare nici nu poate fi vorba de un „masiv curent #Boicot”, asa cum sustine site-ul cuplului Buble-Tusa. De altfel, Razvan Andrei este catalogat „postac PSD” de catre cei care ii comenteaza la postari.

Titlul de pe site-ul stiripesurse.ro:

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: