„V-ati linistit, lichelelor?”. Lui Alexandru Cumpanasu ii este frica sa nu intre in conflict cu „decidentii Romaniei”

politica

Alexandru Cumpanasu anunta, intr-un text plin de invective si greseli gramaticale, ca nu intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei.

„Pt toti cretinii care au TEAMA ca as putea candida la prezidentiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi inca un prizonier al unui sistem infect care sa-mi dirijeze viata si actiunile. Ba mai mult am vazut un articol astazi ca am raspuns cu ‘jumatate de gura’ in emisiunea Catalinei Porumbel ca nu voi candida. Niste manipulatori penibili.

Catalina mai avea 1 minut din emisiune si m-a rugat sa raspund foarte scurt la intrebari. M-a intrebat daca voi candida. Am raspuns simplu NU, am o alta misiune in viata. Trebuie sa lupt impotriva crimei organizate.

Alte aiureala greu de imaginat este ca ‘cineva mi-a strans semnaturile…’ si ca in Octombrie ‘…chiar daca nu vreau voi fi fortat sa candidez’. Eu am impresia ca aceia care au scris acest articol chiar nu ma cunosc: nu ma poate obliga NIMENI sa fac NIMIC in viata asta. Iar de strans semnaturi cred ca baga din burta de frica.

Despre ce dracu vorbesc oamenii astia?. Ca sa nu mai spun ca vorbesc despre mine ca un ‘pericol pt Iohanis’. Adica sa ma puna prin gura lor in conflict cu toti decidentii Romaniei inclusiv cu Iohanis. O astfel de reactie disperata mi-a fost rar dat sa vad. Sunt BARBAT nu ganganie precum majoritarea liderilor nostrii de azi care mint intruna si fac doar jocuri de culise. Daca imi doream o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ati linistit lichelelor?”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Jurnalistul Pavel Lucescu se declara „ingretosat” de modul in care Alexandru Cumpanasu se comporta public in cazul Alexandrei. El este convins ca in spatele lui Cumpanasu se afla „baieti din servicii”.

Pavel Lucescu spune ca l-a cunoscut pe Cumpanasu pe cand lucra in trustul Realitatea TV si a obsevat de atunci ca „tipul era un lingusitor sadea, in top 10 ever pe lista mea”. Acum, in cazul Caracal, Cumpanasu se dovedeste a fi „o lepra care se catara pe tragedia unei sarmane rude indepartate, pe care nici nu cred c-a cunoscut-o vreodata”, mai spune Lucescu.

„Am asteptat cateva zile sperand ca e doar de la emotii. Dar Cumpanasu s-a dovedit deja a fi cel mai mare impostor si calcator pe cadavre in toata tragedia asta.

L-am avut cu multi ani in urma coleg de platou, din ce in ce mai des, la diverse dezbateri pe Realitatea TV, unde eram angajat (in trust, nu in televiziune). Era invitat atat de des fara sa-l recomande aparent altceva decat o titulatura hilara gen presedintele Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, o fantoma de fapt, incat am inceput sa intreb in stanga si in dreapta, la colegi, editori, producatori, etc. cine-I tipul si de ce e invitat atat de des. Si in ce calitate, ca sefi de ong-uri fantoma erau si pe atunci cu sutele. Toti dadeau din umeri, nimeni nu stia nimic: e pe lista de invitati, era singurul raspuns pe care l-am primit odata de la cineva.

Tipul era un lingusitor sadea, in top 10 ever pe lista mea. Si, evident, in emisiuni nu se remarca decat prin platitudini.

Am vazut apoi cum a evoluat public, iar acum nu mai am niciun fel de indoiala ca omul e interfata (proasta, dupa parerea mea) a unor baieti de prin servicii, care-l folosesc pentru jocurile lor murdare, cu bataie politica evidenta.

O lepra care se catara pe tragedia unei sarmane rude indepartate, pe care nici nu cred c-a cunoscut-o vreodata. O greata suprema”, a scris Pavel Lucescu pe Facebook.

Mai mult despre:


Comentarii: