„V-au mintit. Trebuie sa plateasca!”. Ciolacu se pretinde campion al Adevarului: „Dupa criza sanitara, vor aduce si urgia economica peste Romania”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca guvernantii PNL „au mintit” cand au spus ca au pus bani in buget pentru cresterea pensiilor de la 1 septembrie, iar acum „mint ca nu vor creste impozitele si taxele, desi, pe ascuns, lucreaza de zor la simulari pentru a creste TVA-ul”

„V-au mintit. Trebuie sa plateasca! E randul vostru acum! V-au mintit ca au pus bani in buget pentru cresterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost pacaliti. Au vazut ca de fapt le-au taiat doua treimi (26%) din cat li se cuvenea de drept. Banii de pensii au mers pe despagubiri aberante, catre clientela PNL care a furat in plina pandemie si catre cumpararea de primari la bucata. V-au mintit ca au pus bani in buget pentru cresterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascali au fost pacaliti. Profesorii au ramas sa-si faca meseria cu mainile goale in plina criza COVID-19: fara a fi testati, fara masti, fara mijloacele necesare invatamantului on-line, fara bonusul de prima linie. V-au mintit ca au grija de medicii aflati in prima linie in lupta cu pandemia. Ca le asigura echipamente de protectie si ca le dau bonusurile promise. Peste 45.000 de medici si asistenti medicali au fost pacaliti, fiind nevoiti sa iasa in strada pentru drepturile lor”, a scris Ciolacu duminica pe Facebook.

El a adaugat ca acum liberalii „mint ca nu vor creste impozitele si taxele, desi, pe ascuns, lucreaza de zor la simulari pentru a creste TVA-ul general de la 19% si TVA-ul la alimente de la 9% la 22%”.

„Adica vor creste preturile pana la cer! Cu ce cost? Scaderea drastica a consumului, prabusirea puterii de cumparare si a nivelului de trai si aducerea a peste 1 milion de romani sub pragul saraciei! Acest Guvern incompetent va minte din nou! Dupa criza sanitara, vor aduce si urgia economica peste Romania. Dar romanii nu mai pot fi pacaliti! Iesiti si prezentati clar masurile de austeritate pe care vreti sa le luati dupa alegeri! Oricum veti plati. E randul romanilor, acum”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: