„Va aratam noi sex-surpriza!”. Cu ce se confrunta cei 7 violatori in PUSCARIE

news

Cei sapte tineri din Valeni sunt speriati de momentul in care vor intra la comun cu toti detinutii. Ei primesc zilnic amenintari.

Primul moment critic pentru cei sapte tineri arestati preventiv a fost chiar in ziua incarcerarii in Penitenciarul Vaslui. Atunci au fost primiti de ceilalti puscariasi cu strigate de genul: “Ati venit? Va aratam noi sex-surpriza!”.

Insa, deocamdata, pot sta linistiti, cel putin pana pe 3 septembrie, cand se termina perioada de carantina. In acest timp nu iau contact cu ceilalti detinuti, chiar daca acestia abia asteapta sa-i ia in primire. “Exista temerea ca vor fi agresati, insa la Penitenciarul Vaslui nu sunt incarcerati infractori extrem de periculosi sau violenti”, spun surse judiciare.

Un gardian de acolo a explicat cum sunt organizati in momentul de fata: “Stau sase intr-o camera (n.r. – toate camerele din acest penitenciar au cate sase paturi suprapuse), iar al saptelea, in camera cu alte cinci persoane arestate preventiv, nu condamnate definitiv. Deocamdata, nu se intersecteaza pe traseul lor zilnic cu detinutii condamnati”, scrie Libertatea.

Gardianul spune ca tinerii sunt extrem de speriati, mai ales ca noapte de noapte ceilalti detinuti bat in calorifere si ii ameninta in fel si chip pe cei sapte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: