„Va asigur ca am sa mor cu ei de gat, daca va trebui sa fac asta”. Malin Bot promite ca nu se va lasa intimidat de actiunile „mafiei coruptilor”

news

Jurnalistul Malin Bot, dat in judecata de inculpatul Dan Andronic, patron al EVZ, promite ca nu va ceda si ca va continua sa lupte impotriva „mafiei coruptilor”. „Acest razboi nu e numai despre mine si Andronic”, subliniaza jurnalistul.

„Ei au tot. Au milioanele de euro din combinatii cu cei mai puternici politicieni ai istoriei recente. Au avocatii de lux in costume Armani. Au televiziuni prin care pot spune orice. Au ziare care le servesc interesele. Au relatii si combinatii peste tot in institutiile statului.

Dar eu stiu doua lucruri:
1. Nu bat palma cu ei.
2. Am sa lupt cu toata energia, experienta de 22 de ani de presa si stiinta mea de Drept pentru a castiga acest razboi pentru ca acest razboi nu e numai despre mine si Andronic.

E despre coruptie versus oameni cinstiti. Nu putem lasa mafia coruptilor sa castige un asemenea moment.

Va asigur ca am sa mor cu ei de gat, daca va trebui sa fac asta. E datoria pe care o am fata de fiecare cititor care in ultimele doua saptamani mi-a fost alaturi si mi-a transmis sustinerea lui”, a scris Malin Bot pe pagina sa de Facebook.

Dan Andronic, unul dintre cei mai activi propagandisti anti-DNA, l-a dat in judecata pentru calomnie pe Malin Biot, caruia ii cere suma de 30.000 de lei drept daune morale. Andronic este judecat si cercetat penal in mai multe dosare ale DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: