„Va astept sa ma controlati, ticalosilor! Tu, Daddy, cate condamnari estimezi ca o sa ai?”. Fostul sef al ANAF, noi acuzatii

news

Fost sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu anunta ca, in urma dezvaluirilor sale despre abuzurile ANAF, atat el cat si membrii familiei sale au fost inclusi intr-o „nalaiza de risc” privind declararea veniturilor.

Diaconu, care a dezvaluit recent ca ANAF ar fi intocmit falsuri pentru a justifica controalele de la hotnews.ro si Rise Project, afirma ca el insusi a ajuns acum tinta a verificarilor ANAF. El se asteapta ca documentele despre veniturile familiei sale sa fie „sifonate” la „televiziunea maimutelor dresate (o stiti voi care este!) de unde vor incepe o campanie de denigrare la adresa mea si a familei mele!”.

„Va astept sa ma controlati, ticalosilor!

Asa cum v-am promis, intrand in posesia ‘analizei de risc’, intocmita de catelusul lui Misa, astazi revin cu descrierea modalitatii in care au falsificat prin omisiune datele in ce ma priveste pe mine si membrii familiei mele! La fel ca in cazurile Hotnews si Rise Project si acest fals este unul ordinar.

Pe scurt, au omis intentionat toate veniturile obtinute de familie (salarii, dividende, vanzari active cu taxe notariale platite), declarate la Fisc si la autoritatile locale, la care aveau acces din 2 click-uri, pastrand doar o parte din ele, pentru a acredita ideea ca sotia si ceilalti membri ai familiei nu ar justifica o suma de bani importanta fiind “patroni bogati cu firma saraca”. Prostia in unele cazuri este fara limita!.

Scopul tehnic a fost crearea unui “profil de risc semnificativ” al firmelor (in fapt o singura firma in activitate) pentru a trimite inspectia fiscala urmand ca apoi, pe baza “constarilor” in fals, sa ne poata include in esantionul din programul “Persoane fizice cu risc fiscal”. Ca legea nu le va permite includerea in esantionul de verificat pentru Misa si executantii lui nu prea conteaza!

Scopul final (politic) este ca odata inclusi in esantionul “Persoane fizice cu risc fiscal”, sa sifoneze documentele catre televiziunea maimutelor dresate (o stiti voi care este!) de unde vor incepe o campanie de denigrare la adresa mea si a familei mele! Exact ca si in cazul Rise Project!

Ei stiu ca, dpdv al ANAF, totul se va termina cu “un mare fas” , intrucat totul este o inventie, insa important pentru Daddy este ca eu sa fiu discreditat, in conditiile in care sunt un critic acerb al individului, oferind constant presei, de doi ani de zile, dovezi legate de guvernarea dezastruoasa si de actiunile de politie politica pe care le intreprinde.

Practic, in falsul realizat, “au omis” sa treaca faptul ca:
• membrii familiei mele detin pozitii respectabile in unele dintre cele mai mari companii internationale, cu capitalizari de zeci de miliarde de euro, avand cariere de succes si venituri pe masura.
• am vandut proprietati ale familiei din judetul Vaslui. Si mostenirile si vanzarile fiind realizate prin notar.
• am vandut doua apartamente din Bucuresti achizitionate acum cca 20 de ani, evident tot cu acte notariale.
• societatea care detine afacerea familiei inceputa acum 20 de ani a contractat credite bancare folosite pentru dezvoltare fiind de cativa ani buni generatoare de venituri mari din dividende alaturi de veniturile mele din salarii sau obtinute din colaborari in strainatate.

De asemenea:
• au trecut in analiza o societate care nu mai functioneaza de ani de zile, dar care a platit impozite si contributii consistente, care a fost pe pierdere din motive justificate. Asta pentru a crea impresia ca “patronul” nu ar avea venituri in raport de sumele detinute in conturi, fara sa specifice ca „patronul” are si alte surse de venit
• au trecut in fals ca sotia ar detine doar 95% din societate, atribuind 5% unei alte companii, incercand sa contureze un profil de risc si pretinsului partener, in realitate sotia detinand 100% din partile sociale.

Daddy, tu si toti catelusii tai, viitori colegi de celula, fiti putin atenti:

SOCIETATILE FAMILIEI MELE
• nu au avut si nu au afaceri cu statul si activeaza exclusiv in piata concurentiala.
• au fost dezvoltate in peste 20 de ani de activitate, de cand sotia curata cartofi cu mana ei in bucatarie sau presta alte munci mai putin calificate pentru a nu mai angaja pe altcineva. Nu am angajat-o pe pile in institutiile statului asa cum face toata gloata psd-ista din jurul tau.
• au contractat credite, pe care le-am platitit impreuna cu dobanzile aferente din profit si fara nici o zi intarziere.
• au platit sume foarte mari catre stat sub forma de taxe si impozite, pana la ultimul leu datorat.
• au active construite si/sau achizitionate legal si transparent, nu sifonate din averea publica, cum e in cazul tau.

COPIII DIN FAMILIA MEA
• au fost bursieri la universitati remarcabile din SUA.
• au muncit de la 16 ani (de la baby-sitting pana la joburi part-time la institutii mari financiare din SUA).
• in prezent, au cariere de succes si castiga multi bani pentru ca sunt corecti, muncitori si buni in ceea ce fac.
• nu sunt beizadele insotiti de bodyguarzi si de muzica lui Salam carora sa le fi trecut tatal lor averea facuta din bani publici sifonati la Teldrum.

EU
• am muncit toata viata mea si sunt un om respectat, cu o cariera construita plecand de jos, fara sa ard etape si fara sa pacalesc electoratul sarac cu duhul cu prostii debitate zilnic.
• am fost verificat ani de zile de A.N.I., Oficiul pentru Prevenirirea si Combaterea Spalarii Banilor neavand nici cea mai mica problema.
• am fost monitorizat atent de toate “serviciile” posibile.
• am fost “altoit” cu o facatura de dosar de catre DNA, dosarul intors de instanta a fost clasat tot de DNA “pentru ca fapta nu exista” si pentru ca am “urmarit aplicarea corecta a prevederilor legale” (citat din ordonanta procurorului).

Tu, Daddy, cate condamnari estimezi ca o sa ai? Banii copiilor? Teldrum? Gazele din Marea Neagra? Belina?, etc., etc. Nu o luam in calcul pe cea deja existenta…Sau vor face puscarie doar executantii tai?

In final, Daddy, o ultima observatie. Sa stii ca absolut toti intelegem prin ce treci. Celula de 4x4m, cearceafurile murdare, colegii de celula tatuati, curtea aia mica in care se plimba detinutii, wc-ul turcesc, televizorul ala vechi care nu prinde Manele TV, gardienii duri si mesele la ore fixe sunt imagini terifiante. Dar, cum spunea un mare “clasic in viata”, trecut si el prin spatele gratiilor: “Ce, puscaria e pentru girafe? E pentru oameni”. Te vei descurca.

Asadar, va astept sa ma controlati, TICALOSILOR!”, a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: