„Va fi o seara MARE. Rupem!”. Rares Bogdan anunta deja o victorie uriasa a fortelor anti-PSD

politica

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca PNL va obtine, in urma alegerilor de astazi, „mai multe locuri decat speram”.

„E bine. E foarte, foarte bine in mai multe locuri decat speram. NU va opriti! Va fi o seara MARE. La muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. E sansa noastra uriasa sa pregatim Generalele in forta. Mobilizare maxima. Rupem! Nu va opriti pana la 21.00 deloc si PAZITI apoi voturile”, a anuntat Rares Bogdan.

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a anuntat, luni, ca PNL va obtine la alegerile locale un scor istoric. El a mentionat ca PSD va pierde masiv in Moldova.

„PNL va lua peste 35%, in functie de mobilizare poate sa ia si 38-39%, si 35-36%, dar va fi cel mai mare scor pe care PNL l-a avut in istoria sa postdecembrista. Iar de la 7 presedinti de CJ vom avea minim 17-18 presedinti de consilii judetene.

Primarii avem 1.100, vom creste cu cateva sute. Vom intra in zone care parea inaccesibile Dreptei, de exemplu in Moldova, unde era traditional rosie. Castigam Iasiul cu Costel Alexe, castigam Neamtul, in fata lui Arsene, unde este una dintre cele mai dure batalii, mai castigam Bacaul, 100%. Castigam cu un om foarte bun, Costel Soptica, Botosaniul. Putem sa il batem si pe Marian Oprisan, suntem pe un trend ascendent”, a declarat Rares Bogdan intr-un interviu pentru DC News.

Mai mult despre:

Comentarii: