„Va invit la ciolan cu fasole”. Cati bani a incasat Dan Bittman pentru prestatia slugarnica in fata primarului PSD – Video

politica

Prestatia lui Dan Bittman in cadrul spectacolului „50 de ani cu Sectorul 5” a fost rasplatita, cel mai probabil, cu 50.000 de lei, adica putin peste 10.000 de euro. Acesta pare a fi tariful standard practicat de Bittman pentru spectacolele organizate de primariile din tara.

Conform unor documente postate pe Facebook de „Banii nostri”, tariful standard al trupei Holograf este de 50.000 de lei. Aceasta suma a fost incasata de Bittman de la mai multe primarii din tara. „Cam 50 mii plus TVA pare sa fie onorariul lui Dan Bittman si al colegilor de la Holograf pentru odele inchinate primarilor fie ca sunt din Sectorul 5, Onesti, Turda, Beltiug sau Satu Mare. Vorba cantecului ‘vine o zi’ cand ‘banii vorbesc'”, mentioneaza Banii nostri.

Bittman a avut numeroase referiri slugarnice la adresa activitatii lui Daniel Florea in cadrul evenimentului numit „50 de ani de Sectorul 5”. „Dom’ primar, vad ca merge bine treaba aici, in sectorul 5. Extraordinar, toata lumea-i fericita”, „Domnul primar face o treaba foarte buna”, au fost cateva dintre laudele lui Bittman.

Pe pagina sa de Facebook au fost postate ulerior numeroase comentarii critice. Dupa ce a sters mare parte dintre acestea, Bittman a publicat un nou mesaj jignitor la adresa celor care il acuzau de slugarnicie.

„Scrieti ce vreti oameni buni, niciodata n-o sa-mi traiesc viata in turma si n-o sa stau drepti in fata ignorantei. Varsati-va frustrarile cat doriti n-o sa va mearga mai bine, va garantez, mai bine invatati ce e respectul incepeti cu respectul de sine”, a scris Bittman pe Facebook.

Anterior postarii acestui comnetariu, Bittman a sters sute de mesaje critice.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: