„Va rog frumos, nu ma luati cu puiule”. Securistul Melescanu, pus la punct de un tanar hotarat. Nu s-a lasat pacalit de manipularile ministrului – Video

politica

Teodor Melescanu a fost pus la punct, marti, de Cosmin Porojanu, tanarul de la Declic care a strans peste 120.000 de semnaturi pentru demiterea ministrului de Externe ca urmare a problemelor de la sectiile de vot din diaspora. 

Melescanu a incercat sa il ia de sus pe tanar, explicandu-i cu aroganta de ce nu are nicio vina in privinta votului din diaspora. Insa tanarul, bine informat, l-a pus la punct pe ministru.

Intrebat de ce nu pot fi mai multe cabine de votare, Melescanu a sustinut ca numarul acestora depinde de numarul de membri ai sectiei de votare. „Fiecare dintre ei are stampila. Si ti-o da tie, tu te duci si votezi, trebuie sa o dai inapoi. Eu nu pot sa fac stampile care (pe care, corect) sa le impart in curte, unde dvs. puteti sa puneti pe ce vreti stampila”, a spus Melescanu superior.

„Puteti sa printati mai multe buletine de vot, caci singurul element de siguranta este stampila de control a sectiei de votare, aveti imprimanta acolo, dati print”, i-a replicat tanarul.

„Puiule, ma asculti pe mine…”, a incercat Melescanu sa-l intimideze.

„Haideti, ma luati cu puiule, va rog frumos, ma luati cu puiule”, i-a replicat ironic Cosmin Porojanu.

El s-a repezit apoi asupra unei tinere de la Declic, incercand a afle de unde este. „Din Brasov, dar am fost in diaspora”, i-a rapuns tanara ministrului. Melescanu s-a enervat cand tanara i-a cerut sa promita ca demisioneaza daca ii demonstreaza ca au fost sectii de votare in care s-au terminat buletinele de vot.

“Niciuna din sectiile de votare nu a ramas fara buletine. Niciuna. Daca ai una arata-mi mie. Eu spun pe cuvant ca la toate sectiile de vot am trimis mai multe buletine decat erau inscrisi. Cum sa nu stiu situatia din teren? Eu nu ma bazez pe ce spui tu, ci pe ambasadori si pe cei din sectiile de votare”, a mai spus ministrul de Externe.

Initiatorul petitiei „Melescanu, demisia” Cosmin Pojoranu a venit, miercuri la Senat, pentru a le inmana senatorilor peste 100.000 de semnaturi ale cetatenilor care vor demisia ministrului de Externe. Acesta le-a cerut senatorilor care intrau in plen sa semneze petitia.

Mai mult despre: ,

Comentarii: