„Va vrem in fruntea PSD”. Codrin si Olguta pun la cale un puci in PSD. Val de mesaje cu subinteles ale fostului secretar general al PSD

politica

Codrin Stefanescu a publicat joi pe Facebook mai multe mesaje cu subinteles, sugerand ca urmeaza evenimente majore in PSD. Tabara din care face parte Codrin Stefanescu, alaturi de Olguta Vasilescu, Liviu Plesoianu si Serban Nicolae, a fost marginalizata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea.

„Noi nu ne-am schimbat! Si avem incredere in viitor”, a fost un prim mesaj, joi, al lui Stefanescu, alaturi de o fotografie in care apare alaturi de Olguta Vasilescu.

„Va vrem in fruntea PSD”, i-a scris o pesedista.

Stefanescu si-a indemnat in continuare sustinatorii la calm, sugerand ca lucrurile nu vor ramane asa.

„Exista multi oameni cu sufletul curat care ne iubesc si ne sustin. Si avem obligatia sa nu uitam asta!”, a fost apoi un nou mesaj al lui Codrin Stefanescu.

Tot joi, deputatul Liviu Plesoianu a solicitat, printr-o scrisoare deschisa, organizarea de urgenta a unui congres al partidului. El doreste ca in fruntea PSD sa fie instalati „oameni precum Codrin Stefanescu, Serban Nicolae, Lia Olguta Vasilescu si toti ceilalti colegi cu genunchii tari”.

Pleosoianu afirma ca, acum, PSD este condus de „calai ai oricarui principiu, de oameni din clei care se dedubleaza si isi inventeaza azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltaieri”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: