Vaccinat printre primii din Parlament, Ciolacu se da viteaz: „In noaptea de Inviere merg la biserica, indiferent de situatie”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa anunte ca in noaptea de Inviere va merge la biserica. Ciolacu este printre primii parlamentari care s-au vaccinat.

″In noaptea de Inviere merg la biserica, indiferent de situatie. Anunt public, oficial. In noaptea de Inviere voi fi la biserica. Acolo ma duc de cand eram copil…”, a declarat liderul PSD duminica, un post de televiziune.

El si-a explicat decizia, declarandu-se gata sa plateasca amenda pentru eventuala sa sanctionare, ca urmare a incalcarii restrictiilor de circulatie.

Ciolacu a insistat ca este vorba despre o optiune personala, care nu implica partidul sau. “Una e sa duc partidul intr-o directie – lucru care s-a mai intamplat si la PSD, si la alte partide – si sa il folosesc ca instrument, dupa hachitele mele, si alta este decizia mea personala… Voi purta masca, ma dezinfectez, dar voi fi la biserica”, a spus liderul PSD.

Intrebat ce se va intampla daca va fi oprit de politie pentru incalcarea interdictiei de circulatie dupa ora 22.00. “Voi plati amenda, ca orice cetatean. Ce, ar fi prima oara? Voi plati amenda si imi voi asuma fapta”, a raspuns el.

Ciolacu s-a grabit sa fie printre primii parlamentari care s-au vaccinat.

Mai mult despre:

Comentarii: