Vaicareala fara sfarsit: „Ciolos nu are intelegere fata de noi. Trebuie sa fim ELIMINATI”

news

Realizatorii Antena 3 continua sa se planga pe post ca sunt napastuiti. Ei nu sunt de acord nici cu decizia ANAF de a vinde sediul Antenelor.

„Guvernul Ciolos nu are intelegere fata de noi. Avem nevoie de sase luni, altfel se intrerupe emisia. Evacuare sau vanzare, se intrerupe emisia.

Vor neaparat acum sa ne scoata din sediu. Daca ne scot foarte repede nu ne putem muta aceste uriase echipamente. Daca ne dau un termen rezonabil, 6-9 luni cat am cerut, facem un acord. E prea mult daca predam cladirile pe 1 noiembrie?

Niciun grad de rezonabilitate nu exista in atitudinea lui Dacian Ciolos si a ANAF si asta nu face decat sa sporeasca tensiunea. Nu ne-am dorit acest scandal. Domnule Ciolos, cine este presedinte? Traian Basescu sau Klaus Iohannis?”, a intrebat Radu Tudor insistent.

Un alt realizator, Razvan Dumitrescu, a lansat o teorie a cosnpiratiei, conforma careia 80% din actuala presa ar trebui sa fie „eliminata”.

„Alina Mungiu a spus ca 80% din presa trebuie reformata. Cine a decis asa ceva? Se doreste eliminarea noastra, a celor care mai avem memorie?”, a strigat Dumitrescu.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat, vineri seara, ca va scoate la licitatie bunurile confiscate in urma sentintei pronuntate in dosarul ICA, care i-a adus lui Dan Voiculescu o condamnare la 10 ani de inchisoare.

„In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia.

In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate”, se arata intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: