Val de pomeni PSD-iste in Capitala. Se impart masiv masti cu numele candidatilor PSD. Multi bucuresteni le arunca

politica

Prima zi oficial de campanie este caracterizata de un val de pomeni din partea PSD in Capitala. Primarii de sectoare si Gabriela Firea impart sute de mii de masti.

„Oamenii lui Gabriel Mutu impart acum la Lujerului masti cu numele edilului pe ele. Oamenii nu le accepta, le arunca.

Incepand cu 27 septembrie, Sectorul 6 va fi administrat onest, cu servicii pentru cetateni. Nu cu atentii electorale inainte de alegeri”, anunta USR PLUS.

De asemenea, Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca Gabriela Firea a atins „un nou nivel al josniciei politice” dupa ce aceasta a inceput sa distribuie 100.000 de masti in scolile din Bucuresti cu insemnele ei electorale.

„Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a atins in urma cu cateva ore un nou nivel al josniciei politice. Este o josnicie politica sa folosesti o criza medicala , este o josnicie politica sa folosesti vulnerabilitatea unor persoane pentru a-ti face campanie electorala.

Am vazut cutii cu masti, inscriptionate cu insemnele electorale ale Gabrielei Firea care urmeaza sa fie distribuite de functionari publici in scoli.

Din punct de vedere moral este o josnicie, din punct de vedere legal sunt cel putin trei legi care sunt incalcate. In primul rand, nu este permis oferirea de foloase materiale in campania electorala. In al doilea rand, este interzisa campania electorala in scoli. In al treilea rand, aceasta are o componenta penala, este interzisa utlizarea fucntiobarilor public in campania electorala”, a declarat Nicusor Dan.

Gabriela Firea a anuntat, joi, ca pesedistii au strans bani pentru a cumpara 100.000 de masti pe care le vor distribui in scolile din Bucuresti.

„Vin astazi cu o actiune cat se poate de concreta. Colegii mei mai tineri si seniorii au preferat sa stranga banutii, desi ii puteau folosi in alte scopuri, ca de exemplu pentru campania electorala sunt afise foarte, foarte scumpe puse in Bucuresti, dar noi am preferat sa cumparam 100.000 de masti pe care le vom da elevilor din Capitala.

Nu ne vom opri aici, vom dota cabinetele ASSMB cu masti pentru elevii care fie vin fara masti de acasa, fie le rup, fie se intampla altceva”, a anuntat Gabriela Firea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: