Valerie Ciolos anunta ca a implinit 20 de ani de casnicie: „Mersi Dacian Ciolos pentru incredere, tot ce vezi in mine si aceasta viata plina de sens”

news

Valerie Ciolos a anuntat ca pe 15 iulie a implinit 20 de ani de casnicie cu Dacian Ciolos, liderul PLUS. Ea a postat si o fotografie de cununie, care a avut loc acasa la Dacian Ciolos, in biserica din Pericei-Salaj.

„Astazi am 20 de ani. 20 de ani de cand mi-am unit destinul cu Dacian in biserica din Pericei-Salaj, Romania, sub binecuvantarea preotului catolic Bernard Lachaise (bonne retraite Bernard!) venit din Franta cu corul ‘meu’ si parintele ortodox Silviu Moca, acum plecat in nefiinta – Dumnezeu sa te odihneasca draga Silviu. 20 de ani de dans prin campuri line si printre obstacolele vietii.

Cred mai mult ca oricand in viziunea lui Saint-Exupery: ‘A iubi nu inseamna a ne privi reciproc, inseamna a privi impreuna in aceeasi directie’.

Mersi Dacian Ciolos pentru incredere, tot ce vezi in mine si aceasta viata plina de sens si numeroase (atat de numeroase!) oportunitati de autodepasire traita alatura de tine”, a scris Valerie Ciolos pe Facebook.

Valerie Ciolos-Villemin este doctor in economie. E-a cunoscut pe sotul ei, Dacian Ciolos, la studii in Franta, iar doi ani mai tarziu aveau sa se stabileasca pentru totdeauna in Romania.

„Dupa ce am ajuns prima data in Romania, in 1996, m-am intors la scoala sa sustin lucrarea. Acolo era si el. Ne-am cunoscut la Montpellier.

El venise la un master de economie cat timp fusesem eu in Romania. Foarte amuzant este faptul ca ne-am intalnit dupa ce invatasem romana, petrecusem jumatate de an aici si ma hotarisem sa revin in Romania. Norocul meu a fost sa gasesc un roman care voia sa se intoarca in tara lui, chiar daca avea o bursa si multe propuneri de job-uri”, relatat Valerie Ciolos pentru revista Life.

Valerie a renuntat la un post de functionar, castigat prin concurs la Bruxelles, atunci cand Dacian Ciolos a devenit comisar european.

Mai mult despre:

Comentarii: