Valeriu Nicolae a descoperit o PSD-ista infiltrata la varful USR. Sotul ei a lucrat pentru serviciul secret al MAI, are pensie speciala

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, le atrage atentia lui Dan Barna si Dacian Ciolos asupra cazului sefei USR Calarasi, Amelia Giurcan. Aceasta, fosta membra PSD timp de 14 ani, este sotia unui fost ofiter DGIPI care are relatii stranse cu PNL.

„Intrebarile acestea sunt pentru sefa USR Calarasi, doamna Amelia Giurcan. Am intrebat si pe pagina domniei sale.

1. Ati fost membra PSD? Daca da, in ce perioada? Exista o doamna cu acelasi nume ca al dvs. care, din 2006 si pana in 2020, figura in arhivele membrilor PSD din orasul dvs., Calarasi.

2. A lucrat sotul dumneavoastra pentru serviciile secrete (SIPI)? Este sotul dumneavoastra sursa din care a plagiat generalul SRI Dumbrava in teza lui de plagiat? Generalul Dumbrava era cel care “organiza tactic” presa la SRI. Este sotul dvs. doctorandul AGRAMAT (vedeti poza primei pagini a doctoratului) al celebrului Pavel Abraham? Generalul Pavel Abraham este unul dintre cei mai toxici securici si mai inversunati adversari ai USR si PNL. Promovat la greu de Antena 3 si Romania TV, avocatul lui Bercea Mondialul, implicat in unele dintre cele mai dubioase scandaluri.

3. A fost sotul dumneavoastra nominalizat de PNL Prahova pentru pozitia de secretar de stat in februarie 2021? Ce anume preda la facultatea de Agricultura?

4. Firma dumneavoastra pentru doi ani a fost pe zero, de cand sunteti lider USR Calarasi au explodat contractele de consultanta de management. Puteti sa ne spuneti cine au fost beneficiarii serviciilor dumneavoastra?

5. Care este pozitia dvs. fata de pensiile speciale? Sotul dumneavoastra are o pensie enorma, de 106.400. La ce varsta s-a pensionat?

6. Puteti, va rog, sa faceti public CV-ul dumneavoastra – un exercitiu absolut normal de transparenta?

Am zis sa pun public intrebarile astea puse si pe pagina de FB a sefei USR Calarasi (Amelia Giurcan) ca cine stie poate afla cumva si Dacian Ciolos si Dan Barna (pus si pe paginile lor ca sa ma asigur ca vad). Eu chiar vreau ca USR-ul sa fie un partid puternic si cu un departament pe bune de filtrare cel putin a liderilor, care sa mai reduca discrepanta asta dintre gargara electorala si realitate. Si poate zice USR-ul cel bun si minunat si ceva mai clar despre reforma serviciilor secrete si mai ales ORNISS-ului cu ocazia asta. Hai ca nu e greu!”, a anuntat Valeriu Nicolae.

Mai mult despre: ,

Comentarii: