Valetul PSD, Victor Ciorbea, defileaza iar cu Coposu in brate. Mesaj de comemorare a Seniorului

politica

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a transmis un mesaj cu ocazia comemorarii a 20 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu.

Remarcat prin atitudinea slugarnica fata de PSD, care l-a numit in functia de avocat al poporului, Ciorbea vorbeste din nou despre „testamentul moral si politic al lui Corneliu Coposu”.

„20 de ani fara Corneliu Coposu Doua decenii au trecut de cand Seniorul Corneliu Coposu a trecut la cele vesnice. Ca adevaratii martiri, Corneliu Coposu si-a jertfit intreaga viata, neamului sau.

Cu o forta spirituala care a trecut zidurile inchisorilor comuniste si durerile torturilor, s-a opus, vreme de 48 de ani, regimurilor politice ale Romaniei, din iulie 1947 pana in 11 noiembrie 1995. Dimensiunea sa etica il asaza de-a pururi in randul marilor oameni de stat preocupati de soarta natiunii, si nu de functii si privilegii personale.

Un model absolut de patriotism si tarie de caracter, un adevarat crestin pentru care biruinta nu poate fi in afara credintei si a iubirii. A fost si continua sa fie reper si simbol al valorilor esentiale ale acestui neam. Ma consider binecuvantat ca destinul a hotarat sa-mi incep cariera politica sub indrumarea Seniorului.

Fie ca memoria si testamentul moral si politic al lui Corneliu Coposu sa ne calauzeasca in gand si fapta! Cu recunostinta si piosenie, Victor Ciorbea”, se arata in mesajul transmis presei de avocatul poporului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: