Vanghelie, chemat la Parchet. Document: „I-a dat pumni in zona capului concubinei Mizil Oana”

news

Fostul primar PSD Marian Vanghelie trebuie sa se prezinte la Parchet pentru a da explicatii in cazul de violenta conjugala in care este implicata concubina sa, Oana Mizil. In ordinul de restrictie scrie ca i-a dat pumni in cap Oanei Mizil, anunta Antena 3.

In ordinul de restrictie, citit in direct de Marian Vanghelie la Antena 3, scrie ca i-a dat pumni in cap Oanei Mizil. Vanghelie sustine insa ca a fost o simpla cearta si ca nu si-a lovit concubina cu pumnii in cap, asa cum scrie in acel ordin.

Oana Mizil a negat si ea ca a fost batuta.

„Am avut o mica altercatie cu sotul meu. Eu voiam sa plec la mare mai devreme, el nu putea sa plece, tot din cauza proceselor, la mare, si pur si simplu ne-am certat. Situatia a fost tensionata si s-a ajuns, vineri seara, dintr-o mica prostie, sa ne certam un pic mai aprig. Nu am nimic, nicio vanataie, nimic. Va spun sincer ca, prin acest ordin de restrictie, pe care l-am solicitat, am vrut sa-l sperii un pic pe sotul meu”, a declarat Mizil la Antena 3.

”Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De doua zile stau si ma uit si ma minunez. Pe fondul de stres al sotului si pe fondul meu de stres, pentru ca de 5 ani suntem practic hartuiti de DNA si nu numai, pur si simplu am ajuns la un moment de oboseala, de saturatie, de nervozitate. In orice familie exista momente de tensiune, momente frumoase, momente grele si usoare, iar vineri seara am avut o mica altercatie cu sotul meu. Eu voiam sa plec la mare mai devreme, el nu putea sa plece din cauza proceselor si pur si simplu ne-am suparat si ne-am certat.

In ziua in care sotul meu a ajuns condamnat pe nedrept si a primit aceasta condamnare de 11 ani si 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul si am tensiune fluctuanta.

Vineri seara, pe fondul de oboseala si stres maxim si de suparare, practic m-am suparat ca nu m-a lasat sa plec la mare in ziua in care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rau, am avut 18 cu 16 si asa am chemat salvarea, pentru ca Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…”, a mai spus Oana Mizil.

Intrebat de ce nu a mers cu Oana Mizil la spital si ce de a fost chemata Politia, Marian Vanghelie a declarat ca s-au certat, iar el a sunat la ambulanta.

„Eu am chemat salvarea. Au plecat soferii mei, s-a dus si fratele meu si ne-am ocupat acolo de probleme. Nu exista nicio bataie. In toate familiile, lumea se mai cearta. Oana a avut un puseu de tensiune. Cand a venit salvarea m-a intrebat ce s-a intamplat si am zis ca ne-am certat. Ce era sa spun ca am mancat mancare stricata”, a spus Vanghelie.

„Sotia mea are o problema cu tensiunea mica si nu mint cu nimica. Putem sa va punem documentele la dispozitie. In momentul in care ne-am certat a facut o spaima si i s-au inclestat degetele de la mana si a inceput sa se sperie. In momentul in care cineva se cearta pe baza certificatul medico-legal spitalul a chemat Politia. Sotia mea nu a vrut sa depuna plangere penala si atunci i-au zis ca au decat o formula sa facem ordin de protectie pe cateva zile si au intrebat-o daca are unde sa se duca si ea a zis da”, a sustinut Marian Vanghelie.

Intrebat ce scrie in ordinul de protectie, Vanghelie a recunoscut ca in ordin se precizeaza ca „a lovit-o cu pumnii in zona capului pe concubina sa”.

Vanghelie a mai spus ca nu se duce la Parchet si ca isi va trimite avocatii: „Se duc avocatii nostri care ne reprezinta. Nu vrem sa facem parte dintr-un circ mediatic. Plecam la mare, amandoi”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: