Vanghelie, fost lider PSD, l-a scuipat si lovit pe un protestatar chiar in fata Curtii de Apel. Vanghelie, enervat ca a fost intrebat daca a venit „la scoala” – Video

politica

Marian Vanghelie, fost primar PSD al Sectorului 5, l-a injurat, scuipat si lovit pe protestatarul Marian Morosanu, marti dimineata, chiar pe scarile Curtii de Apel.

„A sosit domnul Vanghelie la primul termen. Ati venit la scoala, la apel? Dvs. aveti un apel pentru o condamnare!”, l-a intampinat protestatarul pe Vanghelie.

Vanghelie a reactionat violent, lovind telefonul protestatarului: „Ba, pleaca ma din fata mea! N-auzi, pleaca de langa mine! Pleaca de aici ca te bat”

„Baa! Puscariasule! Stai cuminte, puscariasule! Da bai banii inapoi pe care i-ai furat”, a replicat protestatarul.

Vanghelie s-a enervat si mai tare si l-a lovit din nou pe protestatar, scuipandu-l si injurandu-l.

„Sa-i dea ma-ta! Baga-ti-ai p…a in ma-ta!”, a spus Vanghelie de mai multe ori, scuipand in acelasi timp.

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost condamnat, in luna mai, la 11 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul in care este judecat pentru luare de mita si abuz in serviciu. El a facut apoi apel.

„Condamna pe inculpatul Vanghelie Marian- Daniel la pedeapsa rezultanta de 11 ani si 8 luni inchisoare. Interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsa complementara exercitarea drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, drepturi prevazute de art. 66 alin. 1 lit. a, b Cod penal, pe o perioada de 5 ani de la executarea sau considerarea ca executata a pedepsei principale”, este decizia Tribunalului Bucuresti.

De asemenea, judecatorul a admis actiunea civila formulata de partea civila Primaria Sector 5 Bucuresti si l-a obligat pe Marian Vanghelie la plata a 15 milioane de euro, cu titlu de daune materiale.

Alte trei persoane au fost condamnate cu pedepse cuprinse intre 3 si 8 ani de inchisoare.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: