Vanghelie iese la bataie: „Romania nu este Teleorman. Dragnea numeste inclusiv secretarele si consilierii ministrilor”

politica

Marian Vanghelie, fost lider in PSD, a lansat, sambata, in timpul sedintei CEX al PSD un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. El l-a acuzat pe acesta ca are un comportament de dictator.

„Romania nu este Teleorman. Nu se poate ca toata conducerea sa fie adusa din Teleorman. Nu se poate ca toti sa asculte drepti ce spune Dragnea. Nu se mai poate asa. Nu se poate ca nimeni sa nu spuna nimic, pentru ca Dragnea are o camarila din 4-5 insi care incep sa urle. Dragnea trebuie sa faca un pas in spate, sa poarte un dialog civilizat si cu doamna Firea si cu doamna Andronescu. Nu se poate conduce asa, este evident ca lucrurile vor lua in curand o intorsatura.

Dragnea numeste inclusiv secretarele si consilierii ministrilor. Nu poate sa o dea afara nici pe Firea, nici pe Andronescu. Ce spun eu acum gandesc foarte multi colegi din PSD, insa nu se exprima pentru ca ar putea fi dati afara de Liviu Dragnea”, a declarat Vanghelie la Antena 3.

El a adaugat nu crede ca se va schimba totusi ceva in PSD dupa sedinta CEX. „Dragnea controleaza inca foarte bine PSD-ul”, a mentionat Vanghelie.

Gabriela Firea a cerut, in cadrul CEX al PSD, demisia din fucntia de ministru a lui Carmen Dan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: