Vanghelie ii toarna pe Firea si Dragnea: „S-au intalnit cu clanurile de INTERLOPI din Bucuresti”

politica

Candidatul PDS la Primaria sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a acuzat pe liderii PSD Liviu Dragnea si Gabriela Firea ca au negociat cu sefii clanurilor de interlopi sustinerea candidatilor social-democrati din sectoarele 4 si 5 la alegerile locale de duminica.

„Informatiile noastre sunt in felul urmator – ca Dragnea si cu doamna Firea, cu domnul Florea si domnul Baluta au avut cateva intalniri o data in sectorul 5 si o data in sectorul 4 cu o parte din clanurile din lumea interlopa. Deci sunt cateva clanuri din sectorul 5 cu care s-au intalnit domnul Dragnea, cu doamna Firea si cu domnul Florea la sediul UNPR, puteti sa verificati data si ora cand a fost domnul Dragnea acum cateva zile la sediul UNPR si inteleg ca in sectorul 4 s-au intalnit cu clanurile de Sportivi care-l sprijina pe domnul Baluta. (…) Domnul Dragnea e expert in asemenea lucruri, numai ca nu intelege ca in Bucuresti lucrurile sunt putin mai complicate si aici nu e Teleorman”, a declarat Marian Vanghelie intr-o conferinta de presa, citat de Mediafax.

El a mai spus ca in sectorul 5 „e ceva incredibil”.

„Fosti trei comandanti de politie ai sectorului 5, e vorba de Sovan Valeriu Nicolae, Tiganus Marian si Merliu Marian – doi dintre ei sunt pe locul doi si trei pe lista de consiliu al domnului Florea- impreuna cu domnul Razniceanu Gheorghe – nu ati auzit de el, dar puteti sa-l cautati, e o mare vedeta a sectorului 5, seamana cu Cabral, cu domnul Damian Moldovean – care vinde tigari fara timbru – , cu domnul State Lucian care sta in zona Sebastian, cu domnul Valter Florin si cu Paraschiv Crina Mihaela…. deci Tiganus cu Merliu si Juhan si ca Razniceanu se ocupa de a cumpara buletine, pe de o parte sa nu iasa unii la vot, si de a da intre 100 si 150 de RON ca sa iasa altii la vot. De doua zile fac aceasta achizitie de buletine”, a afirmat Vanghelie.

Marian Vanghelie a sustinut ca Liviu Dragnea si Gabriela Firea, insotiti de candidatul PSD la Primaria sectorului 4, Daniel Baluta, s-au intalnit cu liderii Clanului Sportivilor.

„Dl. Dragnea, cu dna Firea si cu dl. Baluta au avut o intalnire cu cei din sectorul 4, din Clanul Sportivilor. Aceleasi semnale le-am primit aseara, ca se incearca o intimidare cu cei din Clanul Sportivilor, unii dintre ei sefii pietei la BIG (Piata Sudului – n.r.) care iau ‘pinca’, adica spaga zilnica doar pentru ca astia sunt periculosi. Eu nu am nicio problema, nu mi-e frica. Nu dorim decat o ordine normala, eu nu cer sa arunc cu catuse in sus, sa fie cineva arestat, dar cer ca acesti oameni sa fie pusi in banca lor si sa stea linstiti. Daca dl. Dragnea crede ca ceea ce a facut la Teleorman poate sa faca in sectorul 4 sau 5 se insala. Trebuie sa mai stea cel putin 25 de ani in Bucuresti, cat am stat eu ca si activitate politica, apoi putem sa ne plimbam putin prin Bucuresti, sa-i explic cum stau lucrurile”, a precizat candidatul PDS la Primaria sectorului 5.

Totodata, Marian Vanghelie a subliniat ca doar trage un semnal de alarma, fara sa faca vreun denunt.

„Eu nu fac denunturi. Ar trebui sa scapam de sindromul denuntului. Formula de denunt suna atat de urat… Eu trag un semnal de alarma, iar cei care sunt in masura trebuie sa verifice si sa supravegheze. Eu cand aud de denunt, imi vine sa fug”, a punctat Vanghelie.

La randul sau, deputatul Radu Popa a spus ca va cere interventia ministrului de Interne, Petre Toba.

„Vom face noi interpelare pe adresa ministrului Petre Toba. Speram ca aceasta sa nu fie tratata ca o infractiune cu autor necunoscut si speram ca pana duminica MAI a luat masurile necesare”, a mentionat Popa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: