Vanghelie se amesteca in razboiul din PSD: „Este o formula de autodetonare”

news

Marian Vanghelie, fost lider PSD, sugereaza ca premierul Mihai Tudose actioneaza la comanda serviciilor secrete. „Am fost invadati de ofiteri si de oameni aflati la comanda serviciilor”, spune Vanghelie.

„Am senzatia ca este o formula de autodetonare, sa nu se inainteze cu legile justitiei. Situatia din PSD este complicata. Am fost invadati de ofiteri si de oameni aflati la comanda serviciilor”, a declarat, joi, Marian Vanghelie.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste joi urmand sa discute despre situatia remanierii guvernamentale. In cadrul sedintei se vor transa si raporturile Guvern — partid, dupa cum a anuntat marti premierul Mihai Tudose, la finalul unei intalniri-maraton cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„S-a hotarat si sunt de acord ca decizia finala sa fie luata in forul statutar, de exemplu CExN. Joi dupa-amiaza il facem (…) pe urmatoarele directii clare: raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa ca Guvernul este un Guvern politic, dar, la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid in activitatea guvernamentala, lucrurile trebuie clarificate. Am stabilit impreuna zona de remanieri-remaniabili”, a explicat seful Executivului.

Surse din PSD arata ca Mihai Tudose va avea castig de cauza si isi va impune vointa, astfel incat Liviu Dragnea va suferi o infrangere catastrofala, care ii va aduce sfarsitul in politica. Tudose are de partea sa nu numai puternice organizatii rebele fata de conducerea PSD, precum cele de la Iasi si Timisoara, dar si sustinerea unor importanti baroni locali, precum Niculae Badalau si Adrian Tutuianu. De altfel, este de asteptat ca, in sedinta CEX, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sa isi prezinte demisiile din guvern.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: