Vantul puternic a doborat sute de copaci in toata tara. Vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul saptamanii

news

Pompierii bucuresteni au avut, marti, pana la ora 18,00, 288 de interventii pentru gestionarea pagubelor produse de vantul puternic.

Peste 130 de copaci au cazut pe carosabil si 92 de masini au fost avariate. Un pom a cazut peste o linie de tramvai, chiar langa mijlocul de transport. Nimeni nu a fost ranit, insa calatorii s-au speriat. Un chiosc a fost rasturnat. Pe strazile unde pomii au fost doborati, circulatia a fost inchisa ore bune. Troleibuzele ramase fara curent au fost tractate.

De asemenea de pe acoperisuri s-au desprins bucati de tabla si au fost cazuri de tencuiala cazuta de pe cladiri. Zece acoperisuri de cladiri au fost afectate si noua stalpi au cazut , informeaza Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare meteorologica cod portocaliu pentru Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, in intervalul orar 08,00 – 18,00.

Alerte de vant puternic au fost in toata tara.

In judetul Galati, solariile au fost luate pe sus de rafalele puternice, iar in judetul Hunedoara vantul a smuls o portiune dintr-un acoperis.

O situatie asemanatoare a fost si in Alba Iulia. Acoperisul unei scari de bloc a fost aruncat peste mai multe masini, aproape de un loc de joaca pentru copii.

Pompierii au intervenit si in judetul Prahova dupa ce in mai multe localitati au cazut copaci pe sosele si peste cablurile electrice. Aproximativ 5 mii de gospodarii au ramas fara curent.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: