politica

Varanul scoate capul: „Am avut cele mai contestate alegeri locale din ultimii 30 de ani”. Puscariasul ii cheama la ordine pe liderii politici

Dan Voiculescu le cere liderilor politici sa lase deoparte campania electorala si sa se ocupe de pandemia de coronavirus.  „Romania are nevoie de lideri onesti, de institutii credibile si eficiente, de transparenta decizionala si de eliminarea tuturor formelor de abuz”, anunta puscariasul Voiculescu.

„Clasa politica, in vasta ei majoritate, are o singura mare dilema: cand vor avea loc viitoarele alegeri parlamentare! Politicieni de stanga, de dreapta sau cu doctrine incerte, din Opozitie ori de la Putere, se lupta frenetic incercand sa gaseasca cel mai bun culoar care sa le asigure un loc in noul Parlament.

Nici nu s-au incheiat bine cele mai contestate alegeri locale din ultimii 30 de ani, ca febra electorala a cuprins iar dezbaterea publica. Din pacate, continuand in acest ritm, clasa politica se va rupe cu totul de realitatile tarii pe care ar trebui sa o conduca!”, scrie Voiculescu pe blog.

„Indiferent cand vor fi organizate alegerile parlamentare, consider ca, in actualul context, intreaga clasa politica ar trebui sa-si aloce cel putin 90% din timp si resurse pentru a rezolva criza sanitara si economica, pastrandu-si cel mult 10% pentru disputele electorale. In plina Pandemie, un politician responsabil face campanie electorala cel mult o zi din zece, nu invers!

Romania are nevoie de lideri onesti, de institutii credibile si eficiente, de transparenta decizionala si de eliminarea tuturor formelor de abuz!

Criza sanitara care afecteaza intreaga Planeta va avea, din pacate, consecinte dramatice inclusiv la nivel economic-financiar! Le vom resimti puternic in urmatoarele 12 luni. Este esential sa folosim competent si responsabil resursele acestei natiuni pentru a depasi un nou tsunami economic”, mai spune patronul Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Retea mafiota din Romania, arestata de FBI dupa ce a furat milioane de dolari prin clonarea de carduri

Procurorii din California sustin ca mafia romaneasca a dat o noua infatisare unei vechi escrocherii…

9 minute ago

Columbia a expulzat mai multi diplomati argentinieni, dupa ce presedintele Argentinei, Javier Milei, l-a numit pe omologul sau columbian „asasin” si „terorist”

Columbia a ordonat miercuri expulzarea unor "diplomati din ambasadei Argentinei" la Bogota dupa o serie…

24 de minute ago

Seful spionajului rus a vizitat in secret Coreea de Nord, pentru a discuta „probleme de securitate” cu regimul Kim Jong Un

Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei…

38 de minute ago

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

4 ore ago

Firea, iritata la Antena 3: „Este incredibil ca Nicusor Dan are un procent atat de mare. Voi munci de 10 ori mai mult”

Gabriela Firea si-a facut din nou aparitia la Antena 3, post controlat de protectorul ei…

8 ore ago