politica

Varanul vrea inapoi la varful politicii. Voiculescu isi trezeste partidul din morti si racoleaza oameni de la PSD

Fostul primar al municipiului Deva in perioada 2012-2016, Petru Marginean, a anuntat marti ca a demisionat din Partidul Social Democrat (PSD), partid care l-a sustinut in alegerile partiale pentru Primaria Deva din anul 2017, si ca s-a angrenat in reconstructia politica a Partidului Umanist din Romania (PUR), al carui membru fondator este. PUR a fost infiintat de Dan Voiculescu.

„Din punct de vedere politic, a sosit vremea sa multumesc colegilor din PSD care au fost alaturi de mine, in ciuda momentelor tensionate. Nu este putin lucru sa fii membru al celui mai mare partid politic din Romania. Pentru mine a fost o experienta interesanta. Am intalnit in PSD prieteni vechi, am cunoscut si oameni extraordinari. Le multumesc tuturor pentru sustinere! In mod special, ii multumesc presedintelui PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, care s-a dovedit un om responsabil si integru. Inchei prin a anunta retragerea mea din PSD. Multumesc Organizatiei PSD Deva si le doresc sa fie uniti si implicati si pe mai departe in dezvoltarea orasului”, a mentionat Petru Marginean intr-un comunicat de presa.

Contactat telefonic de Agerpres, el a aratat ca a decis sa se implice in reconstructia organizatorica a PUR, partid care, de-a lungul anilor, l-a sustinut in cariera politica si in ocuparea functiilor de subprefect al judetului Hunedoara si de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, dar si de primar al municipiului Deva in mandatul 2012-2016.

„Datoria mea morala este sa ma intorc in PUR si sa restartez partidul pentru ca in anul 2019 sa avem deja rezultate bune in alegerile pentru Parlamentul European si Presedintia Romaniei”, a precizat  Petru Marginean.

Potrivit acestuia, PUR detine in judetul Hunedoara peste 30 de organizatii si nuclee locale.

Petru Marginean a fost primar al municipiului Deva in perioada 2012-2016, ultima oara fiind membru al PNL. El a demisionat din partid si din Consiliul Local Deva dupa ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat, in anul 2016. La alegerile partiale pentru primar din anul 2017 a fost sustinut de PSD, dupa ce initial anuntase ca va candida ca independent.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Compania Lego a cerut politiei californiene sa nu mai adauge capete de piese Lego pentru a acoperi chipurile suspectilor de infractiuni

Un departament de politie din sudul Californiei a fost somat de compania de jucarii Lego…

12 minute ago

Retea mafiota din Romania, arestata de FBI dupa ce a furat milioane de dolari prin clonarea de carduri

Procurorii din California sustin ca mafia romaneasca a dat o noua infatisare unei vechi escrocherii…

27 de minute ago

Columbia a expulzat mai multi diplomati argentinieni, dupa ce presedintele Argentinei, Javier Milei, l-a numit pe omologul sau columbian „asasin” si „terorist”

Columbia a ordonat miercuri expulzarea unor "diplomati din ambasadei Argentinei" la Bogota dupa o serie…

42 de minute ago

Seful spionajului rus a vizitat in secret Coreea de Nord, pentru a discuta „probleme de securitate” cu regimul Kim Jong Un

Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei…

57 de minute ago

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

4 ore ago