Varujan Vosganian a mai gasit un motiv de victimizare. I se contesta opera literara

news

Senatorul Varujan Vosganian, care recent a plans in Parlament pentru a nu-i fi ridicata imunitatea parlamentara, are o noua tema pentru a cere compasiune: jurnalistul Iulian Tanase l-a acuzat ca nu este autorul real al volumului „Cartea soaptelor”.

„In ultimele doua saptamani s-au spus despre mine tot felul de lucruri, care mai de care mai oribile ori halucinante, cu o furie de neimaginat. Ca sunt vandut rusilor, ca am cumparat masini  pe care am ‘uitat’ sa le platesc, ca am primit bani pe care nu i-am primit, ca am acordat ilegal bani unor firme de comert exterior, ca am tinut doua ore o delegatie de chinezi la usa pentru ca aveam de cantat la pian, ca am spus poezii sindicalistilor de la Oltchim, ca sunt corupt, ca ascund credite etc.etc.etc.

Iata, insa, ca isteriei detractorilor mei nu le scapa nici romanul Cartea soaptelor a carei paternitate este pusa la indoiala, sugerandu-se ca autorul ei nu as fi eu, asa cum scrie pe coperta, ci Stefan Agopian, Faptul ca disput paternitatea Cartii soaptelor cu marele prozator Stefan Agopian este o onoare pentru mine. Numai ca nu este si adevarat”, a scris Vosganian pe blog.

E publica apoi declaratiile scriitorilor Stefan Agopian si Cristian Teodorescu care ii tin apararea.

„Varujan Vosganian, mare barbat de stat! Cum a zis el pup-pup-pup, cu lacrimi in ochi, ca un cuc armenesc vinat de Justitie, pentru ca colegii (sic!) din Senat sa-l scape de urmarirea penala. Si l-au scapat. Bravo, asa se face!

Pe de alta parte, ma gindesc ca, inainte de a cistiga Premiul Nobel pentru Literatura, Vosganian ar putea sa ne spuna si noua ce scriitor (mult mai bun decit el) i-a rescris romanul ‘Cartea soaptelor’ si cite mii de euro a platit pentru asta, hai ca m-am enervat, unde naiba mi-oi fi pus paltonul?„, a scris Iulian Tanase pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: