Vasile Dincu, atac nemaivazut in PSD la adresa Olgutei: „Agresivitate vulgara, plina de mahalagisme. Comunicare primitiva”

politica

Atac foarte dur al lui Vasile Dincu la adresa „Grupului de la Craiova”, reprezentat de Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu. Dincu este sustinut de mai multe organizatii PSD, printre care cele de la Bistrita si Tulcea, pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD.

„PSD nu se poate intoarce la nivelul sintagmelor folosite de Vadim Tudor acum vreo 20 de ani si, in acelasi timp, imagineze re-brandingul care sa ne aduca in modernitatea politica. Acest tip de comunicare primitiva, de o agresivitate vulgara, uneori plina de mahalagisme, a facut sa nu fie vizibile majoritatea reusitelor guvernelor PSD din ultimii ani. Aceasta comunicare a avut o neagra contributie la diabolizarea partidului si la pierderea a jumatate dintre votantii din 2016.

Este pacat ca munca organizatiilor PSD din tara este pusa in umbra de oameni care au pregatire precara si se justifica prin rezultate care nu reprezinta efectul muncii lor nemijlocite, ci efecte de echipa. Eu nu vreau sa conduc nici comunicarea partidului, nici campania electorala, dar masurand perceptia si efectele comunicarii nu pot sa nu trag un semnal de alarma. Accept sa le dam premii si medalii celor care castiga alegerile, dar cand este vorba despre comunicare sau strategie, competenta, creativitatea si talentul trebuie sa fie criteriile pentru formarea echipelor. Nu putem inlocui intelectualii din politica cu baieti care si-au terminat studiile foarte tarziu sau care si-au plagiat cartile si doctoratele”, spune Dincu intr-un interviu pentru Transilvania Reporter.

Dincu a facut aceste afirmatii dupa ce a fost intrebat despre „peremizarea” PSD si despre atacurile la adresa sa lansate de Claudiu Manda si Mihai Tudose.

„Am fost si eu surprins sa vad acest atac. La inceput am crezut ca este vorba de o scapare, de o enervare de moment, generate de intrebarile moderatorului, dar am vazut apoi ca s-a incercat o dezvoltare a atacului prin diferiti pupili si lefegii. Am asteptat sa vad ce resurse are aceasta campanie si mi-am dat seama ca este destul de putin influent acest grup de la Craiova, mai degraba se chinuie sa-si faca simtita prezenta, dupa ce au functionat ca si pretorieni ai lui Liviu Dragnea si apoi ai Vioricai Dancila, lideri pe care i-au abandonat inainte de al treilea cantat al cocosilor.

Cred ca Mihai Tudose si Claudiu Manda au incercat sa zadarniceasca o parte din eforturile lui Marcel Ciolacu de a realiza aliante electorale si aliante in Parlament impotriva PNL”, a mai spus Dincu.

Comentarii: