Vasile Dincu, la Palatul Bragadiru: „Oamenii saraci au nevoie de PSD, sa le facem o viata mai buna”

politica

Presedintele Consiliului National PSD, Vasile Dincu, a sustinut, joi, la Palatul Bragadiru ca „oamenii saraci au nevoie de noi, sa le facem viata mai buna”. Palatul Bragadiru este un restaurant de lux, exclusivist, din Bucuresti.

„Oamenii saraci au nevoie cu adevarat de social-democratie, oamenii saraci au nevoie de noi, sa le facem o viata mai buna. De ceilalti se ocupa liberalii, fac chete, le trimit in direct subventii de la guvern.

Vedeti ca unui mic intreprinzator care vinde paine intre blocuri nu i se deconteaza de guvern in pandemie chiria 50%,  decat celor care sunt in mall-uri acolo unde nu sunt romani si unde strainii le-au inchiriat spatii”, a sustinut Vasile Dincu cu ocazia lansarii programului politic al candidatului PSD la Primaria Sectorului 5, Daniel Florea, la Palatul Bragadiru.

Iata cum arata Palatul Bragadiru, unde Dincu se gandeste la „oamenii saraci”.

Recent, Cristian Bacanu, candidat din partea PNL-USR-PLUS la Sectorul 5, a anuntat ca a depus plangere penala pe numele actualului primar al sectorului 5, Daniel Florea. Edilul este acuzat de mita electorala dupa ce acesta a distribuit alimente locuitorilor din sector.

„Prin vot, cetatenii transfera dreptul lor de a decide in numele lor acelora care au solutii pentru problemele complexe ale societatii. Prin vot, cei alesi isi asuma responsabilitatea sa lucreze in beneficiul celor care i-au votat, sa le reprezinte interesele si sa se asigure ca viata cetatenilor este mai buna. Daca acest echilibru fragil este incalcat, daca votul cetatenilor este cumparat dinainte, buna guvernare este pusa in pericol.

Politicienii care ajung in functii cumparand voturi au tot interesul sa nu ridice nivelul de trai al cetatenilor, pentru a fi alesi si data viitoare in aceleasi conditii. Degrevati de responsabilitatea de a lucra in beneficiul celor care i-au ales, politicenii care ajung in functii dand mita electorala sunt preocupati doar sa acumuleze bani negrii pentru voturile viitoare si deturneaza fondurile publice de la investitii, la actiuni de imagine fastuoase la adapostul carora pot fura in liniste.

Cel care primeste o punga de faina, o galeata, un cupon de cumparaturi sau o excursie la bai in schimbul votului, sa nu se mire daca viata lui nu se va schimba in bine dupa alegerea facuta. Prin gestul sau de a lua astazi mita electorala – caci in definitiv asta este, orice cuvinte am folosi sa cosmetizam realitatea – si-a vandut dreptul de a trai mai bine maine. Si nu doar dreptul lui de a trai mai bine, ci si dreptul celorlati, a celor care aleg sa nu se implice, care spun ca votul lor liber nu are cum sa se invinga voturilor cumparate, care inchid ochii cand vad cum viitorul lor este tranzactionat de politicieni corupti si de cetateni disperati.

Eu am ales sa ma implic si sa trag un semnal de alarma. Am decis sa nu admit ca viitorul cetatenilor sectorului 5 sa fie cumparat de un primar care nu a facut nimic pentru ei si care a facut totul pentru cei din gasca lui. Am depus la DNA plangere penala pentru mita electorala impotriva lui Florea.

Nu ma voi opri aici. Voi demasca orice incercare de deturnare a democratiei si de cumparare a voturilor in sectorul 5, pentru ca doar asa se poate schimba destinul acestui sector!”, a anuntat Bacanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: