Vasile Dincu, precizari transante privind implicarea sa in formarea unui nou guvern cu Grindeanu ca premier

politica

Vasile Dincu tine sa faca mai multe precizari dupa ce posturile TV de stiri au anuntat ca ar putea ocupa un post de ministru in Guvernul Grindeanu 2.

Informatii difuzate de Antena 3 sustineau ca Dincu a fost prezent, vineri, in sediul Guvernului. Rares Bigdan a mers mai departe si a anuntat ca Dincu va ocupa un post de ministru.

Dincu tine sa precizeze ca nimic nu este adevarat.

„Cu privire la informatiile vehiculate, astazi, pe diferite canale de comunicare, transmit tuturor celor interesati urmatoarele: nu sunt interesat de nicio functie in nicio structura guvernamentala; nu am primit nicio propunere de a face parte dintr-o astfel de structura; nu am fost prezent, la Palatul Victoria, din momentul finalizarii mandatului de Viceprim-ministru in Cabinetul condus de Dacian Ciolos. Asa cum este deja cunoscut opiniei publice, nu sunt membru PSD si nu am legaturi institutionale cu nicio alta formatiune politica din Romania, de aceea orice asocieri ale numelui meu cu strategii politice actuale sunt simple speculatii”, a scris Vasile Dincu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: