Vasile Dincu (PSD) sustine ca statul roman ar putea intra in faliment din cauza pretentiilor financiare ale magistratilor. De ani buni PSD blocheaza initiativele de taiere a acestor pretentii

politica

Vasile Dincu, PSD, pensii speciale, faliment, stat, blocaj, parlament, magistrati

Fostul ministru si vicepremier PSD Vasile Dincu a afirmat ca statul roman ar putea intra in faliment in doar cativa ani din cauza pretentiilor financiare ale magistratilor.

Actualul presedinte al Consiliului Executiv al PSD s-a aratat de parere ca dupa alegeri va trebui ca statul si Constitutia sa fie reformate, potrivit Realitatea TV.

In plus el a declarat ca oamenii din stat trebuie sa isi indreptate atentia catre „deciziile aberante” din Justitie. Fostul ministru al apararii reclama faptul ca pretentiile salariale ale magistratilor sunt prea mari si ca acestia beneficiaza de anumite drepturi, ajungand sa nu mai raspunda in fata nimanui, in conditiile in care, atrage atentia Dincu, peste 50% dintre romani nu mai au incredere in justitie.

Reamintim ca in ultimii ani au existat mai multe incercari de limitare sau de anulare a pensiilor speciale, dar de fiecare data reprezentantii PSD, precum si parlamentari din alte partide, s-au opus vehement acestor tentative.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: