„Vasilica Dancila ne-a facut de rasul rasului”. Mihai Tudose face din nou spectacol: „La ce ura e acum pe strada, PSD nu sare de 25%”

politica

Fostul premier Mihai Tudose a facut noi declaratii savusoare despre liderii PSD, el anuntand ca PSD nu va obtine mai mult de 25% la urmatoarele alegeri. „Nu are cum, la ce ura e acum pe strada”, a declarat Tudose la Realitatea TV.

„Dupa ce am castigat acele alegeri, am inceput cu amnistia si gratierea, un fals, cu toate ca aveam un program care chiar putea fi pus in practica si ar fi adus multe lucruri bune”, a atacat Tudose.

El a dezvaluit apoi cum Liviu Dragnea a reusit sa-i cumpere pe liderii PSD cand s-a incercat debarcarea sa din fruntea partidului.

„Se parea ca s-a saturat lumea de Dragnea, am avut la acel CEx cele mai mari dezamagiri din viata, am vazut care sunt cei mai mari tradatori care s-au vandut nu pe doi galbeni, ci pe promisiunea unui galben. (…) Am tot sperat ca lumea se trezeste, mai ales dupa ordonanta 13 si protestele masive care au urmat, in schimb ei a pus-o pe Vasilica Dancila cu care ne-am facut de rasul rasului. Au confiscat tot, si partidul si tara”, a mai declarat fostul premier.

El a anuntat apoi ce scor va avea PSD la alegerile europarlamentare.

„Am castigat alegerile si va aduc aminte, dle Gusa, ca inainte de alegeri m-ati intrebat ce prognostic dau la alegerei nivel national si Braila. Am zis la nivel national sarim de 45%, ca la Braila iau 60%. Eu spun acum ca PSD nu sare de 25%. Nu are cum, la ce ura e acum pe strada”, a mai afirmat Mihai Tudose in emisiunea lui Cozmin Gusa.

Mai mult despre: ,


Comentarii: