news

Vasluian in stare avansata de ebrietate la volanul unei cisterne cu 25.700 litri de motorina. A fost „mirosit” de vamesii de la Albita

Un barbat de 44 de ani, din Vaslui, in stare de ebrietate, a fost depistat la volanul unei cisterne care transporta peste 25.700 litri de motorina. Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita l-au depistat si l-au invitat sa sufle in etilotest, dar soferul a refuzat, relateaza Vremea Noua.

In data de 01 februarie a.c., in jurul orei 20.25, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru a iesi din tara, un cetatean roman care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un autocamion si o semiremorca, in care transporta 25.710 litri de motorina.

Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au observat ca barbatul nu era coerent in vorbire si emana o puternica halena alcoolica, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Vaslui – Politia Rutiera Husi, care executa misiune in proximitatea punctului, in vederea testarii cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei.

„Intrucat persoana a refuzat stabilirea alcoolemiei cu aparatul etilotest, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, a fost condusa la Spitalul Municipal Husi pentru a i se preleva probe biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante”, a precizat comisarul de politie Irina Mirica, purtatorul de cuvant al STPF Vaslui.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

6 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

6 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

6 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

6 ore ago