externe

A murit vedeta TikTok Waffler69, care manca alimente bizare si expirate: „Fratele meu a decedat din cauza unui presupus atac de cord”

Taylor LeJeune – care era cunoscut online ca Waffler69 – avea 1,8 milioane de urmaritori pe TikTok. Tanarul in varsta de 33 de ani a devenit viral dupa ce a postat videoclipuri in care aparea mancand alimente ciudate si uneori expirate, inclusiv sunca la conserva din 1960, carne de ren si mancare pentru copii, scrie Sky News.

O vedeta TikTok care a devenit virala pentru ca a postat videoclipuri cu el insusi mancand gustari bizare si alimente expirate a murit la varsta de 33 de ani.

Clayton Claydorm, fratele lui Taylor, le-a dat vestea fanilor intr-un videoclip TikTok.

„Fratele meu Taylor… a decedat in jurul orei 22:00 pe 11 ianuarie 2023, in urma unui presupus atac de cord”, a spus el.

„A fost dus de urgenta la spital si vreau sa spun ca, cam o ora si jumatate mai tarziu, a decedat. Acest lucru este inca destul de nou.

„Nu stiu ce se va intampla in viitorul apropiat… dar m-am gandit ca ar trebui sa intru pe TikTok si sa anunt pe toata lumea.”

Claydorm a confirmat, de asemenea, moartea fratelui sau pentru NBC News.

El a spus ca a primit un telefon de la mama lor care i-a spus ca are nevoie de masina lui pentru a-l duce pe LeJeune – care locuia in Louisiana, in SUA – la spital, deoarece nu putea respira.

O ambulanta l-a dus la spital, unde a murit, a declarat dl Claydorm.

Tatal lui LeJeune si un bunic au murit amandoi de insuficienta cardiaca inainte de varsta de 50 de ani, a adaugat el.

Dl Claydorm a creat o pagina GoFundMe pentru a strange bani pentru a acoperi costurile de inmormantare pe care le-a platit mama sa.

Pagina a strans peste 11.000 de dolari, iar intr-o actualizare a scris: „A fost o nebunie sa vad cati oameni l-au iubit cu adevarat pe fratele meu in afara de cercul meu restrans de rude”.

In ultimul videoclip TikTok al lui waffler69 inainte de moartea sa, acesta a mancat un Big Fruit Loop inmuiat in lapte dupa ce un urmaritor i-a sugerat acest lucru.

Fratele sau le-a cerut fanilor sa isi arate dragostea revazand si impartasind videoclipurile.

„Va rog sa-i pastrati mostenirea vie”, a spus el in videoclipul TikTok. „Urmariti-i continutul pe care il are afara. Tineti-l in viat

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Un nou summit in format Ramstein va avea loc luni. Reuniune a ministrilor Apararii aliati privind sprijinul militar pentru Ucraina

Urmatorul summit in "format Ramstein" al Grupului de contact pentru aparare din Ucraina (UDCG) va…

36 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

42 de minute ago

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

2 ore ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

3 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 ore ago