Vedetele Antena 3 au pierdut inca un proces pentru calomnie. Vor fi nevoiti sa-i plateasca bani buni unui cunoscut jurnalist

news

Jurnalistul Malin Bot anunta ca a castigat procesul de calomnie pe care l-a intentat mai multor prezentatori ai Antena 3.

„Am castigat in prima instanta procesul cu Antena 3. Tribunalul a constatat ca au actionat ilicit si ii obliga sa difuzeze sentinta doua zile la rand. De asemenea, sunt obligati sa achite daune fiecare in parte: Mircea Badea, Radu Tudor, Mugur Ciuvica: 6000 de euro”, a scris Bot pe Facebook.

„Azi, vineri – 13, am inregistrat in Justitie actiunea civila prin care cer daune de 250.000 de euro de la Antena 3, Radu Tudor, Mugur Ciuvica si Mircea Badea. Tribunalul Bucuresti va judeca acest proces.

Actiunea are 67 de pagini si contine atat decizia CNCD care a stabilit ca nu am discriminat pe nimeni, cat si decizia CNA care spune in vreo zece locuri ca televiziunea si oamenii infractorului Voiculescu au insultat, au calomniat si au denigrat

Am adus in fata instantei si sutele de injuraturi, amenintarile cu moartea, insultele la adresa mamei mele care nu mai este printre noi, toate fiind efectul celor doua zile in care Antena 3 m-a denigrat spunand ca sunt fascist, ca fac propaganda nazista, ca vreau moartea batranilor si multe alte aberatii.

Acum vor suporta consecintele faptelor lor.

Am incredere ca Justitia va da o solutie dreapta si inteleapta si sper sa deschid cu aceasta actiune calea catre ceva mai important.

Ca jurnalist, cred ca am datoria sa ma lupt pentru ca breasla mea sa fie curatata de derbedeii care in numele libertatii de exprimare comit cele mai urate lucruri”, a anuntat Malin Bot in mai 2016.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: