politica

Vela, dupa ce a fost filmat pe o terasa care nu respecta regulile: „Terasa nu are acoperis”

Senatorul PNL Marcel Vela, fost ministru al Afacerilor Interne, reactioneaza dupa ce a fost filmat la o terasa cu pereti pe toate laturile, el sustinand ca terasa avea acoperisul rabatat. „Eu sustin respectarea tuturor regulilor si le si respect”, afirma Marcel Vela.

Intr-o interventie telefonica la Digi 24, fostul ministru de Interne a explicat ca imaginile filmate, in care el apare stand la masa cu alte persoane au fost realizate marti seara la o terasa care nu are acoperis, dar care are pereti.

„Este acoperis deschis si structura are niste grinzi dintr-o parte in alta ca sa sustina peretii laterali. Daca nu are acoperis este deschisa. Era acoperisul rabatat, deci nu avea acoperis, e foarte logic ce va explic si puteti verifica”, a afirmat fostul ministru.

Marcel Vela a precizat ca deasupra mesei sale se afla un radiator, ca masa de langa cea la care a stat era libera si ca a respectat regula care prevede ca la o masa sa nu stea mai mult de sase persoane care nu sunt membri ai aceleiasi familii.

„Eu sustin respectarea tuturor regulilor si le si respect. (…) In alta ordine de idei, cum decide Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta sau al Municipiului Bucuresti sa gestioneze zona HoReca (…) este impusa de situatia epidemiologica de la momentul si locul respectiv”, a adaugat Vela.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago