Veninul lui Negru. Enervat ca a pierdut in fata Pro TV, sustine ca acest post a platit telespectatorii: „Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori”

news

Postare veninoasa a lui Dan Negru dupa ce Revelionul pe care l-a prezentat a pierdut, in premiera, locul 1 in fata Pro TV. Negru sugereaza ca a fost infrant pentru ca Pro TV si-a platit telespectatorii. 

„Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori si Pro merita felicitat ca a gasit resursele financiare!”, afirma Negru intr-o postare pe Facebook.

„Am vazut ieri breaking-news-uri si zeci de stiri in care eram subiectul principal si am promis echipei mele ca vin cu o lamurire publica:
26,2 Pro si 24,2 Antena a fost audienta reala a Revelionului in toata tara, pe publicul national, de la copii la seniori.

Dupa 22 de ani, e prima data cand liderul televiziunilor, Pro TV, e umar la umar cu Revelionul nostru. Ii aplaud cu fair-play si ii astept in ring la anul!

In cei 21 de ani, liderul Pro Tv a incercat diferite retete de Revelioane, de la programe mari de divertisment in studiouri uriase, cu zeci de vedete, pana la filme sau concerte in piete.

Dupa 22 de ani au reusit sa intre in ring si ii aplaud.

Ierarhia televiziunilor romanesti in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D impartindu-si locurile 2/3 pe publicul din toata tara, nu pe diferite main-targeturi. Perfomanta echipelor mele in cei 21 de ani e ca de pe locul 2/3 am invins mereu liderul !

Anul asta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, Romania TV, dupa cum cel mai scump a fost ProTv. Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori si Pro merita felicitat ca a gasit resursele financiare!

Eu ii multumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitatia mea si a cantat gratuit, fara niciun ban doar din simpla bucuriei a intalnirii cu romanii.
Zamfir a si avut varful de audienta al noptii !

In orele astea am vazut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru si pagini mari in ziare cu fata mea. Am batut omicronul. Dar Revelionul nu e despre infrangeri sau victorii de audienta tv.

Eu nu vreau sa fiu fericit cu pretul fericirii altuia chiar daca despre asta e competitia!

Traim pe baricade, vaccinati/nevaccinati , bogati/saraci, corupti/ cinstiti … Acu’ si un biet program tv de Revelion imparte! Am propus, demult, unor colegi de la alte tv, o utopie unica in lume: un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audiente. M-am oferit atunci co-prezentator gratis”, a scris Negru.

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a fost depasit in audiente de Revelionul Pro TV pe toate segmentele. Este pentru prima data cand Pro TV a depasit Antena 1 si Revelionul lui Dan Negru in noaptea dintre ani, anunta Pagina de Media.

La nivelul intregii tari, peste doua milioane de romani s-au uitat in fiecare minut la Protevelion. In acelasi timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de romani.

Revelionul de pe Pro TV a fost pe prima pozitie si pe publicul comercial, atat pe cel clasic (18-49 de ani), cat si pe noul comercial (21-54 de ani ABCD National). Pe publicul comercial, practic au contat doar doua revelioane: Pro TV si Antena 1.

La Pro TV a fost un spectacol cu vedetele postului si cu invitati, prezentat de Pavel Bartos si de Raluka, cu dialoguri intre prezentatori si invitatii care erau permanent in platou (cam ca la „gradenele” lui Negru), multa muzica populara si de petrecere, putin mister (nu masti, ca la Negru, ci „umbre” pe un ecran), totul filmat ca un talent show (a fost in platoul in care se filmeaza Romanii au talent, SuperStar sau Vocea Romaniei), precizeaza Pagina de Media. Plus trupa Light Balance (America’s Got Talent).

La Antena 1 a fost clasicul Revelion al starurilor, cu masti (format despre care Dan Negru spunea ca e ultima data cand il face), cu Romica Tociu, Cornel Palade, Selly si momente inspirate din serialele la moda: concursuri Squid Game sau Casa del Papel.

Citeste si: Dan Negru sare in ajutorul lui Sosoaca: „Rai Uno nu e televiziune profesionista, face jocuri politice! Manipulare politica. Nu va mai uitati admirativ la orice e din afara”

Mai mult despre: ,

Comentarii: