Veorica se crede Iohannis 2. Crede ca va castiga alegerile prezidentiale la fel cum a reusit actualul presedinte

politica

Presedintele PSD Viorica Dancila crede ca ar putea avea si ea parte de performanta lui Klaus Iohannis de la alegerile prezidentiale din 2019. „Eu imi amintesc in 2014 cand am facut campanie pentru dl Ponta. Avea 31%, Klaus Iohannis avea 15% si a castigat Iohannis”, a declarat Dancila la Antena 3.

Dancila a dat exemplul anului 2014, in contextul sondajelor privind alegerile prezidentiale, spunand ca atunci toate sondajele il dadeau pe primul loc pe Victor Ponta si cu toate acestea a ajuns presedinte un candidat cu 15%.

Intrebata de sondajele privind prezidentialele, presedintele PSD a dat exemplul anului 2014, atunci cand Victor Ponta era dat castigator de sondaje.

„Intotdeauna am tinut cont de sondaje. Eu imi amintesc in 2014 cand am facut campanie pentru dl Ponta. Avea 31%, Klaus Iohannis avea 15% si a castigat Iohannis. Eu cred ca, dincolo de sondaje, conteaza modul in care te organizezi si castigi increderea cetatenilor. S-ar putea peste doua saptamani sa nu stai la fel de bine. De aceea le-am spus colegilor mei – cel mai bun sondaj e votul de la alegerile prezidentiale pentru ca acela este votul ce va hotari presedintele Romaniei”, a sustinut Dancila.

Ea a comentat acru atacurile lui Calin Popescu Tariceanu.

„Nu stiu, nu vreau sa fac afirmatii care sa nu fie conforme cu realitatea. Voi aveam discutie cu dl Tariceanu si voi vedea care e motivul pentru care a facut aceste declaratii”, a spus Viorica Dancila, la la Antena 3, intrebata fiind daca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu critica guvernarea in contextul alegerilor prezidentiale.

„Am fost foarte mult in teritoriu, am fost la Iasi si Suceava si m-a bucurat determinarea nu doar a membrilor de organizatii, ci a primarilor pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Cred ca trebuie sa redevenim acelasi partid din 2016, sa punem accent pe organizarea partidului, pe comunicare si pe platforma noastra politica. Mai avem un lucru pe care ceilalti nu il au. Noi am demonstrat ca putem sa facem lucruri bune. Ceilalti au venit doar cu atacuri la contracandidatul lui”, a mai spus Dancila.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: