Veorica si-a invatat prost poezia: „Am incredere ca ura va fi insotita de solidaritate”. Ce trebuia sa recite de fapt

politica

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa, joi, la ceremoniile de Sfanta Maria de la Putna. Ea a transmis ca isi doreste ca „ura sa fie insotita de solidaritate”, cand de fapt incerca sa condamne „ura” din societate.

– Cu ce ganduri plecati de la Putna? a fost intrebata premierul Viorica Dancila.

– Cu foarte multa liniste si incredere ca oamenii au credinta si se roaga pentru binele poporului roman, ca ura va fi insotita de solidaritate si ca oamenii care cred sunt oameni mai buni si care nu fac rau semenilor lor. Sper ca ziua de azi, binecuvantata, sa aduca mai multa unitate pentru poporul roman, a raspuns premierul Viorica Dancila, citata de Digi24. Vezi video aici.

Agerpres a redat apoi de ar fi trebuit sa spuna Dancila.

„Ma bucur foarte mult sa fiu la Putna la aceasta mare sarbatoare, cu ganduri bune, cu dorinta de a aduce mai multa solidaritate si mai putina ura intre romani. Cred ca acest lucru ar trebui sa ne dorim toti care vrem binele acestei tari. Si cred ca, macar atunci cand vin sarbatorile, am putea fi mai buni si am putea lasa deoparte lucrurile care ne despart si sa vedem lucrurile care ne unesc (…) Cred ca daca toti am merge si ne-am ruga si am fi mai buni, cred ca si societatea ar fi mult mai unita, nu ar fi asa de divizata”, a declarat Viorica Dancila, citata de Agerpres.

Mai mult despre:

Comentarii: