Verdict de la Bruxelles: „Gura lui Tudorel a articulat impecabil: PSD e un partid de prosti. In plus, Dancila ne-a facut imagine de handicapati cu poseta”

analize

Europarlamentarul Traian Ungureanu ironizeaza cu mult umor conferinta in care Tudorel Toader si-a prezentat celebrul raporti prin care solicita revocarea Laurei Codruta Kovesi. El trage concluzia ca ministrul Justitiei a reusit sa dovedeasca faptul ca PSD este „un partid de prosti”.

„Cealalta concluzie consistenta a invalmaselii spune ceva bine cunoscut dar impecabil articulat prin gura lui Tudorel: PSD e un partid de prosti. In primul rind, pentru ca in spatele reputatiei de tartor politic national, Liviu Dragnea e un lider de banda locala. Ordonindu-i lui Tudorel sa citeasca in public firmanul de mazilire a dnei Kovesi, Dragnea a facut o eroare de valutist debutant. Dragnea va intelege curind ca nu are sanse sa cistige pentru ca a pus in mina Presedintelui Iohannis mai multe carti decit a pitit in buzunar. In plus, Dragnea se bate numai si numai pentru persoana pe care, dealtfel, se pregateste sa o introneze, in martie, la Congresul PSD. Un adevarat lider de partid ar fi lasat ambitiile deoparte si si-ar fi organizat un martiriu productiv.

Apoi, pentru ca Tudorel si ai lui cred ca dna Kovesi ne-a facut de ris in afara tarii. Dinsii nu citesc boaba de Financial Times si nu pricep ca interviul dnei Kovesi n-a fost spontan ci demult si din adinc agreeat. Si ca o oarecare Dancila ne-a facut imagine de handicapati cu poseta. A se vedea intilnirile de tip muta din padurea de la Bruxelles cu Tusk si Tajani. Un partid care se incoroneaza cu asemenea podoaba i-a convins pe toti ca Romania nu e doar locul in care s-a rasturnat carul, ci si portul in care a acostat pachebotul cu prosti.

Autorul acestor rinduri a sustinut, penibil, in trecut, ca PSD trebuie desfiintat. A fost o greseala. Exista o solutie care permite supravietuirea partidului: sediul central mutat la Caracal”, a scris Ungureanu pe blogul sau din Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: