Veste buna pentru Tudose. Un baron influent isi anunta sustinerea fata de premier in timp ce oamenii lui Dragnea isi ascut cutitele

politica

Presedintele PSD Buzau si al Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, tine sa anunte ca el este trup si suflet alaturi de Mihai Tudose, dupa ce mai multi alti lideri ai PSD au anuntat sambata ca solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National al PSD. Sedinta ar urma sa aiba loc luni, fiind posibil ca Dragnea sa ceara demisia lui Tudose.

”Avem o Guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala.

Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate! Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!”, afirma Neagu intr-o postare pe Facebook.

Mai multi lideri ai PSD apropiati de Dragnea au cerut, in acest sfarsit de saptamana, convocarea de urgenta a Comitetului Executiv National (CExN) al partidului, pentru „transarea” actualei crize politice.

„Privesc si eu cu ingrijorare ceea ce se intampla in viata politica de cateva zile. Nu pot fi indiferenta, chiar daca sunt preocupata primordial de problemele Capitalei. Observ ca motoarele administratiei publice centrale si locale au incetinit … este o reactie organica la criza politica. Cei care suntem, inca, responsabili pentru ceea ce se intampla cu Romania trebuie sa actionam urgent in sensul reinstaurarii unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizatie, valori comune de respect fata de Constitutie si legile tarii. (…) Cred ca trebuie sa ne intalnim urgent intr-o sedinta a Comitetului Executiv National pentru a transa criza politica. Apoi, sa ne reintoarcem urgent la munca. Orice solutie va reiesi din dezbaterea CExN va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuala”, a scris vicepresedintele PSD Gabriela Firea, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: