Veste proasta pentru Firea, PNL continua sa il sustina pe Nicusor Dan. Ciucu: „Ii votam proiectele. Din partea mea, a avut mereu toata deschiderea si sprijinul”

politica

Presedintele PNL Bucuresti, Ciprian Ciucu, sustine ca nu au venit solicitari de la nivelul national al partidului pentru retragerea sprijinului politic primarului Nicusor Dan in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si nici nu exista o astfel de intentie la nivelul organizatiei pe care o conduce.

„Strategia Politica de la nivel national este stabilita in cadrul Biroului Politic National al PNL. Nu au venit solicitari de la nivel national pentru retragerea sprijinului politic lui Nicusor Dan in Consiliul General si nu exista o intentie in acest sens la nivelul organizatiei PNL Bucuresti pe care o reprezint”, a declarat Ciucu, potrivit unui comunicat de presa transmis de PNL Bucuresti.

Citeste si: Firea intra deja in campanie electorala: „Mi-as dori sa candidez din nou la Primaria Capitalei. Nu am fugit de munca nici cand am fost foarte bolnava”

El sustine ca o astfel de decizie este prematura si orice primar are nevoie de „o perioada de gratie” pentru a-si demonstra abilitatile.

„In primul rand, decizia este prematura. Din punctul meu de vedere, orice primar are nevoie de o perioada de gratie pentru a demonstra ce poate: sa gandeasca si sa vina cu proiecte bune, sa le implementeze, sa initieze reforme, sa administreze serviciile publice”, a precizat Ciprian Ciucu.

Liderul PNL Bucuresti considera, de asemenea, ca un oras precum Bucuresti nu poate fi lasat fara o majoritate in Consiliul General.

„In cel de-al doilea rand, nu poti lasa un oras precum Bucurestiul fara o majoritate in Consiliul General. Va reamintesc, PNL are in acest moment o majoritate cu USR in Consiliul General. Nu au existat solicitari de la nivel national pentru a schimba majoritatea cu USR de la nivelul Consiliului General”, a adaugat edilul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu a aratat ca Nicusor Dan a avut mereu toata sustinerea sa, dar spune ca i-ar fi placut foarte mult ca edilul Capitalei „sa cultive mai atent relatia cu PNL Bucuresti”.

„Evident, mi-ar fi placut foarte mult ca domnul primar general sa cultive mai atent relatia cu PNL Bucuresti si mai putin cu acea mica formatiune politica desprinsa din PNL. Pana una-alta, noi, PNL Bucuresti, suntem cei care-i votam proiectele. Din partea mea, a avut mereu toata deschiderea si sprijinul (s-a vazut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar daca, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemultumirea fata de incetineala cu care se intampla unele lucruri. Multi le-au catalogat drept ‘atacuri’. Nu, au fost doar atentionari legitime din partea liderului politic care ii sustine majoritatea in Bucuresti”, a declarat liderul liberal.

In ceea ce priveste retragerea sprijinului politic, Ciucu afirma ca daca PNL va lua o astfel de decizie, acest lucru va fi anuntat de el „direct, clar, argumentat”.

„Acum, mergem mai departe! Avem prea multa treaba de facut si ar trebui sa alocam cu totii mai mult timp administratiei si mai putin politicii. Mai sunt doi ani pana la alegeri, vom avea timp si de politica. Acum, la treaba! Toate cele de mai sus sunt spuse in contextul zvonurilor si articolelor din ultimele luni, care au luat amploare in ultimele zile, cu privire la acest subiect”, a punctat Ciprian Ciucu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: