Vestea data de Dancila a starnit furie la Antena 3, Gadea se pregateste sa o linseze: „Anunt incredibil facut de premierul Dancila”

politica

Antena 3 a reactionat cu furie, joi, dupa ce premoerul Dancila a declarat ca nu are de gand sa adopte o OUG pe amnistie si gratiere daca nu este asumata de ministrul Justitiei si „bine analizata” de seful Guvernului.

„Anunt incredibil facut de premierul Dancila”, si-a inceput vijelios jurnalul de stiri postul lui Mihai Gadea.

Antena 3 a relatat apoi foarte iritata ca „Dancila a refuzat mai multe acte normative de la inceputul anului, le-a respins fie pe motive de oportunitate, fie pentru ca nu le analizase suficient”.

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o discutie informala joi cu presa, ca nu a vazut pana in prezent un proiect de ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere, insa nu va accepta un astfel de act normativ daca nu este asumat de ministrul Justitiei si bine analizat de seful Guvernului.

Aceasta a adaugat ca nu a vazut pana acum un proiect de OUG pentru aministie si gratiere, iar ministrul Tudorel Toader i-a spus ca nu are un astfel de act normativ.

De asemenea, Dancila a sugerat ca nu se grabeste deloc in privinta adoptarii unei OUG pe Codurile Penale. „Nu am stabilit cand adoptam OUG”, a spus premierul.

Ea a mentionat ca nu-l va forta pe Tudorel Toader sa prezinte proiectul la o anumita data. „Eu sunt foarte rabdatoare”, a subliniat premierul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: