„Veti ramane Presedintele care a facut ceva”. Mii de mesaje de ziua lui Klaus Iohannis. Reactia presedintelui

actualitate

Mii de romani au tinut sa-i transmita lui Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, urari cu ocazia aniversarii zilei sale de nastere. Presedintele a implinit astazi 61 de ani.

„Va multumesc pentru gandurile bune si va doresc tuturor multa sanatate!”, a raspuns Iohannis pe Facebook.

Postarea lui Iohannis a inregistrat, in numai o ora, peste 6.000 de comentarii, romanii tinand sa-i faca urari.

„La multi ani cu sanatate ! Veti ramane Presedintele care a facut ceva!”, „La multi ani sanatosi si multa intelepciune sa scoateti tara din mizeria in care ne aflam cu toti am incredere in d-voastr a ca puteti”, „Ani multi si rodnici Domnule Presedinte! Fie ca prin tot ce veti realiza sa marcati definitiv istoria si evolutia Romaniei!”, sunt cateva urari reprezentative.

Klaus Iohannis si-a inceput cariera politica in anul 1990, cand a devenit membru al Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), pe care l-a condus, ulterior, mai bine de un deceniu.

Anii 2000 au reprezentat pentru Klaus Iohannis un nou inceput. A fost desemnat candidat la alegerile pentru Primaria Sibiului, din partea partidului din care facea parte, si a reusit sa obtina mandatul cu peste 70% din voturi. De atunci, acesta fost reales de patru ori consecutiv ca sef al administratiei locale, reusind sa obtina de fiecare data scoruri impresionante, fata de contracandidatii sai.

Klaus Iohannis este presedinte al Romaniei din data de 21 decembrie 2014. ”Astazi, in calitate de presedinte ales al romanilor, port o imensa onoare. Port, de asemenea, o uriasa responsabilitate – aceea de a aduce Romania pe drumul drept, de a o transforma intr-un stat de drept autentic, prosper si demn. Imi doresc ca fiecare roman sa se simta in tara lui ca acasa, o casa pe care o iubesti si de care esti mandru”, a spus Iohannis la investire.

De atunci si pana in prezent, Klaus Iohannis a reusit sa mentina politica externa a Romaniei pe o traiectorie pro-europena si stabila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: